Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Rare sexdromen? Wij ontcijferen!

Rare sexdromen? Wij ontcijferen!

Rare sexdromen? Wij ontcijferen!

Sexdromen kunnen best verwarrend zijn! Daarom ontcijferen wij hier de 8 veelvoorkomende soorten voor je.

Het is vast even schrikken als je droomt dat je vreemdgaat, zoent met je broer of meedoet aan een orgie! No worries, bijna iedereen heeft weleens rare sexdromen. Hieronder leggen wij een aantal van die dromen voor je uit zodat je weer met een gerust hart kan slapen.

 

Vreemde in bed

Sex met een vreemde, knappe man is een van de meest voorkomende sexfantasieeën bij vrouwen. Als je deze droom hebt, kan het betekenen dat je mannelijkere karaktertrekken nodig hebt. Zoals assertief zijn, voor jezelf opkomen en een standpunt innemen.

 

Meervoudige orgasmes

Dromen waarbij je orgasme na orgasme krijgt, kunnen tot een écht orgasme leiden! Zo’n droom geeft aan dat er iets spannends in je leven staat te gebeuren óf je had dat ene hoogtepunt echt nodig om de seksuele spanning af te lossen.

 

Vreemdgaan

Soms onstaan dromen vanuit onderliggende gedachtes die je liever niet wilt accepteren. Dat je nou droomt dat je vreemdgaat, betekent niet meteen dat je een vreemdganger bent. Waarschijnlijk zit je iets je dwars, dus praat daarover met je partner.

 

Lesbische liefde

Geen zorgen, een droom over een lesbische avontuur betekent niet dat je op vrouwen valt. Het betekent dat je een zelfverzekerde vrouw bent die misschien ietwat teveel zelfliefde uitstraalt.

 

Sex met een ex

Dromen over ex-sex is prima, zolang het maar bij de nachtelijke fantasieën blijft. Als je zo’n droomt hebt, tekent het dat je leventje een beetje monotoon is geworden en dat je smacht naar opwinding!

 

De andere vrouw

Het betekent niet dat je op diegene valt, wanneer je droomt van vrijen met de partner van een vriendin. Meestal zijn we slechts nieuwsgierig naar hoe die persoon in bed is we missen zelf de vuurwerk in ons sexleven.

 

Sex met een collega

Het is verboden terrein en daarom is het zo leuk: sex met een collega of je baas is volgens veel mensen erg opwindend. Als je over diegene droomt is de kans groot dat je juist erg naar die persoon opkijkt en veel van hem of haar wilt leren.

 

Orgie

Er zit geen ingewikkelde achterliggende gedachte achter een droom over groepsex. Zeer waarschijnlijk ben je toe aan wat experimentatie in je (sex)leven. Niet herkenbaar? Dan is het een teken dat je je prioriteiten in het leven moet stellen.

 

Bron: iDiva