Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Opgebiecht > Opgebiecht: ‘Het was niet de beste vrijpartij ooit, maar het was zó nodig’

Opgebiecht: ‘Het was niet de beste vrijpartij ooit, maar het was zó nodig’

Opgebiecht: ‘Het was niet de beste vrijpartij ooit, maar het was zó nodig’

Sophie (30): “Het begon als grap, maar het is inmiddels werkelijkheid geworden: die summer of love waar iedereen het over had. Mijn bff Julie en ik hebben er een hele avond lol om gehad en over gefantaseerd. We zijn allebei single en na alle coronaellende waren we er misschien ook wel aan toe. We besloten ervoor te gaan en het werd een weddenschap wie het eerst zou scoren. Die weddenschap won ik, een dag later.”

Summer of love

“Overal las ik erover en op televisie kwam het ook vaak langs: we zouden een summer of love krijgen. Kennelijk waren de deskundigen het erover eens dat we massaal open zouden staan voor vrije seks. Julie en ik wezen elkaar er soms lachend op: wacht maar tot de zomer! Julie is mijn beste vriendin, haar relatie sneuvelde afgelopen jaar omdat zij en haar vriend het niet trokken om allebei thuis te werken. Zelf ben ik langer single. Ik sta open voor een relatie, maar zolang ik de ware niet heb gevonden, zorg ik dat ik niks tekort kom. Via Tinder en Happn had ik soms wel leuke dates, maar dat was vóór corona. Inmiddels kwam er niks meer van en ik geef toe: ik was het zat.”

Huidhonger

“Ik voelde de behoefte om met iemand samen te zijn. Aanraken, die warmte, een paar handen op je lichaam – dat wilde ik. Huidhonger vind ik vies klinken, maar ik had er wel last van, haha. Julie en ik hebben een hele avond zitten fantaseren over die summer of love en concludeerden: wij waren er wel klaar voor. Ik misschien het meest, want Julie is pas een halfjaar single. We proostten op de zomer die zou komen. ‘Oké, wie er het eerst scoort!’ riep ik en Julie zei dat ik dat ongetwijfeld zou winnen.”

‘Ik heb iemand opgepikt op straat, meegenomen naar huis, seks met hem gehad en hem weer buitengezet’

“Klopt! De dag erna al.  Wat me nog nooit eerder is gebeurd: ik heb iemand opgepikt op straat, meegenomen naar huis, seks met hem gehad en hem weer buitengezet. Ik liep op de markt toen ik voelde dat ik werd bekeken door een man. Ik keek hem aan en wat ik zag, beviel me. Onze ogen vingen elkaar en hij kwam op me af, stelde zich voor en vroeg me waar ik naartoe ging. Toen ik zei ‘Naar huis’, nam hij charmant mijn boodschappentas over en liep met me mee. Thuis heeft deze Steven mijn tas neergezet en gingen we meteen over tot seks. Midden op de dag hè, ik denk dat het een uur of drie was en om vier uur was hij weer weg.”

Ego

“Het was niet de beste vrijpartij ooit, maar het was zó nodig. Toen ik Julie belde, bleef ze er bijna in. ‘Nou jij!’ sprak ik haar bemoedigend toe, maar een week later was ik weer the lucky one. Grappig was dat het gebeurde na een middag in het park met Julie. We deelden onze olijven en toastjes met vier leuke jongens, die ons steeds nieuwe gin-tonics gaven. Ze waren een stuk jonger dan wij, het was bijzonder goed voor ons ego. Supergezellig, en ik had het vermoeden dat het Julies avond zou worden, maar ik was degene die met een van hen meeging. Nog voordat ik iets met hem had gedaan, kreeg ik een appje van Julie: ‘2-0 voor jou, ik ben toch alleen naar huis gegaan.’ Jammer!”

Lees ook
Opgebiecht: ‘Mijn man en ik botsen over de opvoeding van de kinderen’

Verovering

“Mijn laatste verovering was een paar dagen geleden, via Tinder. Met drie keer seks in nog geen maand ben ik heel tevreden, het ligt ver boven mijn gemiddelde, de remmen moesten gewoon even los! En die laatste was écht leuk, dus met hem spreek ik opnieuw af. Julie kwam hier gisteravond aanzetten met een fles bubbels voor mij: ‘Summer of love-sloerie 2021’ had ze er met sierlijke letters op geschreven. Ik moest lachen en samen vierden we mijn overwinning. Het is helemaal niet chic, maar uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijk gedrag.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Valerie van der Meer | Beeld: GettyImages