Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Opgebiecht: ‘Ik hou ervan gedomineerd te worden’

Opgebiecht: ‘Ik hou ervan gedomineerd te worden’

Relaties & opgebiecht
Opgebiecht: ‘Ik hou ervan gedomineerd te worden’

Myrthe (33): ‘Het begon allemaal met de film Turks Fruit die ik als tiener zag. Die film knapt bijna uit z’n voegen van de seks, maar er zat voor mij ook iets bijzonders in: een man die een vrouw zijn wil op legt en een vrouw die zich daar helemaal aan overgeeft en geniet. Ik was jong, maar dat deed iets met me.

Toch duurde het jaren voordat ik deze kant van mezelf durfde te onderzoeken. Eerst kwam de eerste zoen, het eerste vriendje en echte relaties en pas toen seks een normaal onderdeel van m’n leven werd, kon ik verder kijken. Via een grote Googlezoektocht kwam ik uit bij de term bdsm (bondage, dominance, sadism, masochism) en toen ik daarop zocht was ik genezen.

De sites waren vunzig en donker, de foto’s viezig, agressief en te expliciet. Al dat leer, die zweepjes en druipkaarsen waren niets voor mij. Ik kreeg een leuke vriend die niet zo avontuurlijk was in bed. Een keer per week een rondje in de missionarishouding vond hij prima. En dat werkte een paar jaar goed, tot Fifty Shades of Grey uitkwam.

Ik verslond de hele serie en er werd iets in me aangewakkerd, een verlangen dat niet te stoppen was. Ik googelde weer eens en deze keer bevielen de resultaten me beter. Ik weet niet of ik ouder was geworden of dat de sites in de tussentijd wat vriendelijker waren,
maar het voelde als thuiskomen. Ik las verhalen van vrouwen die het een kick vinden gedomineerd te worden en toen wist ik het zeker: tijd om m’n fantasieën uit te voeren.

Alleen jammer dat mijn vriend een kleine hartverzakking kreeg toen ik het voorstelde. Hij kon er niet bij dat ik ‘verkracht’ wilde worden, zoals hij het noemde. Hij vond niet dat dit soort vernederende seks binnen een gelukkige relatie paste. We gingen uit elkaar. Via een datingsite ontmoette ik iemand die ook nieuwsgierig was naar bdsm. Hij wilde graag iemand domineren. Maar hij durfde niet goed aan te geven wat hij wilde en daardoor durfde ik me niet aan hem over te geven. Experiment mislukt.

Niet veel later ontmoette ik een ervaren dominante man. Hij nodigde me uit kennis te maken bij hem thuis. Onder het genot van een kopje thee bespraken we onze wensen en grenzen en daarna volgde een fantastische vrijpartij. Geboeid en geblinddoekt gaf ik me aan hem over en na afloop voelde ik me krachtiger en meer bevredigd dan ooit. In de maanden die volgden probeerden we alles uit: zweepjes, kaarsvet, spreidstokken om armen en benen uit elkaar te houden, haren trekken en een handje om de keel om me de adem te benemen. Na een paar maanden wist ik wat ik leuk en minder leuk vond en waar m’n grenzen lagen.

In het staartje van deze ontdekkingstocht ontmoette ik m’n huidige vriend. Toen ik vertelde wat ik de afgelopen tijd had ontdekt, was hij geïntrigeerd. Dit wilde hij ook wel ontdekken. Dus dat hebben we gedaan. Nu ik wat meer ervaring had, durfde ik ook
dominant te zijn. Probleemloos liet ik hem alle hoeken van de slaapkamer zien. Nu we wat langer bij elkaar zijn, neemt het aantal kinky vrijpartijen af. En dat is oké.

Een paar keer per jaar nemen we er echt de tijd voor en dan genieten we er ook echt van. We hebben ook nog echt wel lol in de missionarishouding, maar het idee dat er meer mogelijk is, stemt me gerust.En als het hoogtepunt soms iets te lang uitblijft, jagen een paar felle klappen of een handje om de nek me alsnog razendsnel richting een climax.’

Shoppen is altijd een goed idee