Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Onweerstaanbaar in bed met deze 11 sextips!

Onweerstaanbaar in bed met deze 11 sextips!

Onweerstaanbaar in bed met deze 11 sextips!

Hoe word je nou echt onweerstaanbaar in bed? VrouwOnline geeft sextips.

Voorspel +

  • Ga met je tong over alle erogene delen van je partner. En nee, dat zijn niet alleen de vagina of penis. Erogene zones van de man zijn: binnenkant van de arm, knieholte, nek, oorlel, kuiltje tussen nek en schouder. Erogene zones van de vrouw zijn: oren, wangen, hals en nek, borsten, middel, billen, handen, binnenkant dijen en knieholte.
  • Experimenteer met verschillende smaken, temperaturen en texturen tijdens de orale sex. Denk aan koud water, warme koffie en ijs. Ga niet te extreem: alles wat onprettig voelt in je mond, voelt bij hem of haar ook niet fijn.

Speel met standjes

Leer je partner wat je lekker vindt. Kies een paar standjes en leidt je partner telkens naar het volgende standje toe. Je partner zal het leuk vinden dat jij de touwtjes in handen hebt!

  • Ga uit van je favoriete standje en verzin hoe je hem anders kunt maken door minimale veranderingen. Hoe voelt het standje zittend of staand? Wat gebeurt er als jullie de rollen omdraaien (jij boven, hij onder). Wat gebeurt er als je je been net wat anders legt? Experimenteer en leer!
  • Fijn ter afwisseling: spreek met je partner een ‘stootpatroon’ af. Dus bijvoorbeeld eerst vijf keer langzaam, dan vijf keer wat steviger, gevolgd bij een diepe stoot.

Optimaliseer je orgasme

De meeste vrouwen komen niet klaar als hun clitoris niet aangeraakt wordt. Vraag je partner daar tijdens de sex op te letten, of help jezelf en handje.

  • Als je voelt dat je bijna klaar gaat komen, stop je even met de sex. Kortom: stel je orgasme uit, hoe vaker je dat doet, hoe beter je orgasme dan zal zijn.

Fantaseer

  • Ga tegenover elkaar zitten, dicht bij elkaar. Alsof je elkaar gaat zoenen. Als de een uitademt, ademt de ander in. Ga zo een paar minuten door tot je jezelf helemaal rustig voelt worden.
  • Creëer dan samen met je partner een sexuele droom. Hij bedenkt de eerste zin, jij de tweede, hij de derde en jij de vierde. Zo kom je tot een opwindend verhaal waar ieder zijn eigen draai aan geeft.
  • Nu is het tijd voor de blinddoek. Blinddoek elkaar om beurten, ongeveer een kwartier lang. Degene die niet geblinddoekt is, verrast de ander. Bijvoorbeeld door hem/ haar spannende hapjes te voeren, te masseren of te likken.
  • Ga dicht tegenover elkaar zitten en masturbeer terwijl de ander toekijkt. Dit is niet alleen heel opwindend, je leert ook direct wat jouw partner fijn en lekker vind. Vind je het eng, doe het dan in het donker. Of leg je hand over de zijne als hij masturbeert en andersom.