Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Oh La La: 7 seksposities die je ook perfect in de auto kan uitvoeren!

Oh La La: 7 seksposities die je ook perfect in de auto kan uitvoeren!

Relaties & opgebiecht
Oh La La: 7 seksposities die je ook perfect in de auto kan uitvoeren!

Vrijen in de auto klinkt een beetje onhandig en lijkt misschien eerder iets voor jonge tienerkoppeltjes die nog thuis wonen en alles dus stiekem moeten doen. Maar niet is minder waar, want ook jullie kunnen van de auto jullie nieuwe stomende locatie maken. Wij zetten alvast de 7 beste autovriendelijke seksposities voor jullie op een rijtje. You’re welcome!

Missionaris

De missionarishouding blijft een klassieker én hij is ook perfect uit te voeren op de achterbank. Neem wel een kussentje mee zodat je hoofd niet de hele tijd tegen de deur stoot.

Lepeltje – lepeltje

Het gemakkelijkst is nog altijd als je naast elkaar kan liggen, en dit is ook mogelijk op de achterbank. Leg je neer met je gezicht naar de voorkant van de auto en laat je partner achter je komen liggen. Kleine tip: leg een kussentje op de grond of steun met je hand tegen de zetel voor je, want in het heetste van de strijd kan je misschien wel eens naar voor rollen.

Benen in de lucht

Deze positie is niet alleen bevorderlijk voor het vrouwelijke orgasme, maar het zorgt er ook voor dat jullie niet stuntelig hoeven te proberen om samen op de achterbank te passen. Win-Win!

Girl on top

Dit is waarschijnlijk het gemakkelijkste standje om in de auto uit voeren omdat je niet heel veel ruimte nodig hebt. Laat je partner op de middelste stoel zitten en ga dan op hem zitten. Leg je handen op zijn schouders of achter zijn hoofd om hem extra ondersteuning te bieden.

Doggystyle

De achterbank is eigenlijk een perfecte plaats voor doggystyle, aangezien jij en je partner beiden kunnen steunen op je knieën en handen. Voor nog meer comfort én meer passie kan je ook met je handen tegen het raam leunen.

Omgekeerde cowgirl

Ja, ook deze klassieker is perfect uit te voeren op de achterbank. Laat je partner opnieuw op de middelste stoel zitten en plaats je bovenop hem met je gezicht weg van hem. In deze positie kan je extra steun vinden op zijn dijen of aan de hoofdsteun van de stoel voor je.

BJ

Wanneer het toch niet werkt voor jullie, kan je hem nog steeds een gewone blowjob geven terwijl hij achter het stuur zit. Voor hem zal het een droom zijn die uitkomt, aangezien het voor vele mannen iets is wat enkel in de films gebeurd. Let wel op dat de auto geparkeerd is, want hij zal waarschijnlijk niet volledig kunnen focussen op de baan.

gif-5

Lees ook:

 

 

Shoppen is altijd een goed idee