Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Nieuwe trailer vrijgegeven: ‘Het wordt een hete Temptation dit jaar’

Nieuwe trailer vrijgegeven: ‘Het wordt een hete Temptation dit jaar’

Nieuwe trailer vrijgegeven: ‘Het wordt een hete Temptation dit jaar’

Het nieuwe seizoen van Temptation Island moet nog van start gaan, maar we zijn er nu al van in de ban. Na een teaser op maandag, de bekendmaking van de mannelijke vrijgezellen op dinsdag, de vrouwelijke verleiders op woensdag en de koppels op donderdag is het vandaag tijd voor een heuse trailer. Eén waar nu écht iets in te zien is. Het is meteen duidelijk: de beelden beloven niet veel goeds voor de deelnemende stellen…

Lees ook:
Dít zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2018

‘You just signed up for hell’
In de video komen meerdere verleiders aan het woord. Zo horen we een van de mannelijke verleiders zeggen dat het “een hete Temptation” wordt en is één van de vrouwelijke verleiders vastbesloten het de mannen érg moeilijk te gaan maken: “Ik heb geen medelijden. Ik ben een nachtmerrie voor hun vriendinnen”. Een andere verleidster maakt de vrouwen van de koppels goed duidelijk wat ze te wachten staat: “Weet waarvoor je je hebt opgegeven, ‘cause you just signed up for hell“.

Scheve schaats
Presentator Rick Brandsteder verklapte eerder al dat niet alle stellen na twee weken verleiding samen zullen terugkeren naar Nederland, en dat lijkt ons na het zien van deze video inderdaad niet ondenkbaar. Naast dat we veel blote lichamen en zwoele blikken zien, zien we namelijk ook dat er – in ieder geval – twee personen seks hebben op het eiland. Nieuwsgierig? Het fragment komt voorbij bij 0:26 min.

Let the countdown begin!
Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf 1 februari te zien bij RTL 5. De eerste twee afleveringen zijn vanaf 25 januari al te zien voor abonnees van Videoland.


 

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: RTL