Je bent hier: Home > Opgebiecht > #NietPlakkenMaarSmakken: verstuur je valentijnskaart gratis met een kus

#NietPlakkenMaarSmakken: verstuur je valentijnskaart gratis met een kus

Opgebiecht
#NietPlakkenMaarSmakken: verstuur je valentijnskaart gratis met een kus

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Bloemenwinkels draaien overuren, geurtjes vliegen de parfumerieën uit en de bonbonbranche (lekker woord wel trouwens) beleeft een gigantische piek. De ‘dag van de liefde’ is natuurlijk een grote commerciële bedoening, maar bij PostNL gaat het écht om de boodschap. Zij geven daarom iedereen de kans om gratis en voor niets een Valentijnskaart te versturen.

Lees ook
Pure liefde: Tony’s Chocolonely komt met limited valentijnsreep

Betalen met liefde
In plaats van een postzegel op de envelop te plakken, telt voor één keertje een lippenstiftkus ook als geldig frankeermiddel. In een tijd waarin fysieke kaarten en brieven steeds minder vaak verstuurd worden, is de #NietPlakkenMaarSmakken-actie van PostNL, die ze al enkele jaren met succes organiseren, een waanzinnig leuke manier om mensen weer – met een pen, dus – aan het schrijven te krijgen.

Het kan nog héél even
Wil jij jouw geliefde verrassen met een romantische ‘kuskaart’? Doe jouw envelop dan voor 17.00 uur op 13 februari op de post. Alle met een lippenstiftkus bezegelde kaarten en brieven bezorgt de postbode dan met liefde gratis bij jouw lief (of je vriendin, moeder of zus, natuurlijk!) in de bus. Hóe leuk?

Enkele bekende influencers doen al mee met de actie:

https://www.instagram.com/p/BfF6OHvBUuU

View this post on Instagram

💞 LOVE IS IN THE AIR 💞 Or definitely on this card because yes ladies: in a week it’s Valentine’s day 🙈 Have you already thought about what you want to write the love of your life, your date or perhaps your secret crush, something you wouldn’t say so fast? 💕 Within The Netherlands @Postnl is helping us a little: til February 13th you can send your card for free by giving the envelop a big fat lipstick kiss instead of a stamp💋 How cool is that ladies? 😍.. ::: 💕 LOVE IS IN THE AIR 💕 Of in ieder geval op deze mooie kaart want jawel meiden: het is bijna Valentijnsdag 🙈 Zijn jullie al in de pen geklommen om de liefde van je leven, je date of stiekeme crush te schrijven wat je niet zo snel zou zeggen? 💄@Postnl helpt ons tot 13 Februari een eindje: in plaats van een postzegel plak je gewoon een vette lipstick kus op de envelop om je kaart gratis te versturen. Niet plakken maar smakken dus 💋 #nietplakkenmaarsmakken #postnl #valentijnsdag #valentinesday #ad

A post shared by ✯ INSPO, FASHION, TRAVEL ✯ (@thestylevisitor) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP