Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > ‘Mezdi, camera’s liegen niet’: 15x tweets over ‘Temptation Island’ aflevering 13

‘Mezdi, camera’s liegen niet’: 15x tweets over ‘Temptation Island’ aflevering 13

Relaties & opgebiecht
‘Mezdi, camera’s liegen niet’: 15x tweets over ‘Temptation Island’ aflevering 13

We moeten er nu toch bijna aan geloven: het einde van ‘Temptation Island’ komt steeds dichterbij (huilen). Gelukkig is het spannend tot het laatste moment, want hóé gaan de koppels reageren als ze elkaar weer zien? Op dat moment zullen we nog heel even moeten wachten, maar nu de dertiende aflevering achter de rug is, zijn we wel weer een stapje dichterbij de ontknoping. 

Lees ook: ‘Temptation Island’-verleidster zette haar zinnen op Rick Brandsteder: ‘Ze zei na afloop: ik heb op jou gewacht’

In aflevering 13 van ‘Temptation Island’ vond er een grote stroomstoring plaats. Alle verlichting viel hierbij uit, maar… de camera’s werkten nog prima. En dat hadden de deelnemers duidelijk niet door, want Deborah zwichtte dit keer toch echt voor de charmes van Gino. Zij was niet de enige die de verleiding niet kon weerstaan; ook Mezdi kon zich niet inhouden en werd (opnieuw) ingepakt door Denise, zo onthulden de geluiden die uit de kamer kwamen. Maar Mezdi zou Mezdi niet zijn als hij het niet zou ontkennen. Terwijl Denise bleef volhouden dat er wél iets gebeurd was, hield hij voet bij stuk dat het niet zo was. Ook tegenover haar, waardoor de verleidster in tranen uitbarstte. Daarnaast wist ook Tim deze aflevering weer voor verbazing te zorgen. Vooral op het moment toen hij zei dat-ie zich volwassener wil gedragen en wéér Cherish wist te benauwen.

Twitterend Nederland en België konden hun mond daar natuurlijk niet over houden en social media stroomde dan ook weer vol met tweets over ‘Temptation Island’. Lees maar mee:

Bron: Twitter | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee