Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Nieuwe liefdes gezocht voor oud-kandidaten ‘Married At First Sight’: meld je aan!

Nieuwe liefdes gezocht voor oud-kandidaten ‘Married At First Sight’: meld je aan!

Relaties & opgebiecht
Nieuwe liefdes gezocht voor oud-kandidaten ‘Married At First Sight’: meld je aan!

Ben jij (net als wij) groot fan van ‘Married at First Sight’ en had je enkele kandidaten die het geluk niet vonden in het programma graag een nieuwe kans gegund? Dan hebben we leuk nieuws. Verschillende ‘MAFS’-kandidaten voor wie het trouwavontuur geen gelukkig einde kende, doen opnieuw een gooi naar de liefde in het nieuwe programma ‘Second Chance’.

Op date met MAFS-kandidaten

En voor wie ‘blind trouwen’ te ver ging maar vervolgens wel zijn of haar ideale match in MAFS voorbij zag komen, hebben we extra leuk nieuws. Voor Second Chance worden namelijk volop dates gezocht.

Verwachtingen niet waargemaakt

Kun je je Marcel (seizoen 3), Milly en Maxime (seizoen 4) nog herinneren? Zij gingen vol goede moed het avontuur aan, maar uiteindelijk hield geen van hun huwelijken stand. Dat was toch een behoorlijker downer, want de verwachtingen van de wetenschappers die uiterst zorgvuldig op zoek gingen naar de ware, waren hooggespannen.

Zonder tests en formules

Maar ze geven de moed niet op: de drie doen namelijk gewoon weer mee aan een nieuw programma om de liefde te vinden. Alle wetenschappelijke tests en formules kunnen achterwege worden gelaten, want voor Married at First Sight: Second Chance kan iedereen zich opgeven. Wie weet is er iemand in jouw vriendengroep geschikt voor de (nog steeds) vrijgezellen, óf zie je het misschien zelf wel zitten om met één van hen een poging te wagen?

Lees ook
‘Henkie en Wenkie’ voor het eerst níet hot topic: ‘MAFS’-kijkers smullen van familie bruid Kimberly

Kandidaten gezocht

Wanneer het programma precies uitgezonden zal worden, is nog niet bekend. Mocht dit je allemaal als muziek in de oren klinken, dan kun je je hier inschrijven. Tot die tijd genieten we met volle teugen van het huidige seizoen van Married At First Sight, dat enkele weken geleden weer begon. En man, man, man, wat was-ie weer heerlijk hè, gisteravond.

‘Married At First Sight’ is iedere maandag én dinsdag om 20.30 te zien op RTL4. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee