Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Kruiden die je sexleven verbeteren

Kruiden die je sexleven verbeteren

Kruiden die je sexleven verbeteren


Door bepaalde voedingsmiddelen te nuttigen kun je jouw sexleven een boost geven. Hier een handig lijstje met kruiden waarvan onderzoek heeft uitgewezen dat ze een positieve invloed hebben.

Fenugriek zaad

Deze aromatische zaadjes zorgen ervoor dat het lichaam meer testosteron aanmaakt. Mannen die hun libido willen verhogen kunnen dit ingrediënt dus in hun maaltijd verwerken.

Kardemom

Kardemom bestaat uit een groene peul gevuld met kleine zwarte zaadjes met een intense smaak. In India is kardemom een belangrijk ingrediënt in vlees-en groentegerechten. Kardemom geeft energie en helpt tegen vermoeidheid. Na het eten van dit ingrediënt ben je dus zeker niet te moe zijn voor een vrijpartij.

Kruidnagel

Kruidnagel warmt het lichaam op en dat kan natuurlijk nooit kwaad in de slaapkamer.
Ook helpen kruidnagelen tegen geestelijke en fysieke vermoeidheid.

Venkel

Door het eten van venkel maakt lichaam een oestrogeen-achtige stof aan die estirol heet en deze stof heeft een positief effect op je libido.

Ginseng

Mannen die lastig een erectie krijgen kunnen ginseng in hun eten verwerken want dit kruid verhoogt de potentie.

Saffraan

Saffraan heeft een rustgevende werking en zorgt ervoor dat je gemakkelijk ontspant. Daarnaast schijnt ook saffraan een positieve werking te hebben op je libido.

Nootmuskaat

Ook met nootmuskaat kan de potentie bevorderen. Een teveel aan nootmuskaat heeft echter weer een nadelig effect. Dit zou namelijk hallucinaties kunnen veroorzaken.

Gember

Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor het maken van drankjes en staat bekend om het opwekken van liefdesgevoelens. Het heeft vaatverwijdende eigenschappen. Dat betekent dus dat het bloed beter doorstroomt naar bepaalde lichaamsdelen.

Zo, en nu dus snel op zoek naar recepten waarin gebruik gemaakt wordt van deze lustopwekkers!

Bron: Indiatimes.com