Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Kijkers twitteren vol verbazing over ‘Een nacht met mijn ex’

Kijkers twitteren vol verbazing over ‘Een nacht met mijn ex’

Relaties & opgebiecht
Kijkers twitteren vol verbazing over ‘Een nacht met mijn ex’

Dinsdagavond werd het wachten beloond: we konden ons opmaken voor de eerste aflevering van ‘Een nacht met mijn ex’. Kijkers verbaasden zich over de ongemakkelijke situaties en op Twitter bleef het dan ook allesbehalve stil.

Lees ook: Kijktip: vanavond begint ‘Een nacht met mijn ex’ en het belooft heerlijk dramatisch te worden

De titel van het nieuwe BNNVARA-programma zegt het eigenlijk al: in ‘Een nacht met mijn ex’ brengen ex-geliefden samen de tijd door in een luxe Rotterdams appartement. Het doel? Een laatste poging doen om de gestrande relatie toch nog te redden.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van ‘Een nacht met mijn ex’ kwamen onder andere de 34-jarige Luciano en zijn ex Marissa (27) voorbij. Zij ontmoetten elkaar tijdens een feestje, waarna de vonk al gauw oversloeg. De relatie was niet van lange duur, voornamelijk omdat Luciano schulden had en daarom ongevraagd geld van Marissa’s rekening haalde.

Vreemdgaan

Ook Julian en Shay waren te zien in de eerste aflevering van ‘Een nacht met mijn ex’. Tijdens hun relatie is Julian vreemdgegaan, waar hij een opmerkelijke verklaring voor heeft. ‘Ik was gewoon te gulzig, denk ik’, zegt hij. En als een man vreemdgaat, kun je dat volgens de ex van Shay niet vergelijken met wanneer een vrouw een scheve schaats rijdt. ‘Mannen hebben namelijk andere behoeftes.’ Wát?

Hieronder lees je een greep uit de tweets. De aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Bron: Lindanieuws.nl, Twitter | Beeld: still uit aflevering

Shoppen is altijd een goed idee