Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Hoe mannen tonen dat ze van je houden

Hoe mannen tonen dat ze van je houden

Relaties & opgebiecht
Hoe mannen tonen dat ze van je houden

Om een of andere mysterieuze reden kunnen mannen soms moeilijk zeggen dat ze van ons houden. Waarom? Dat weten we niet. Maar we hebben wél hun indirecte communicatie ontleed: dit zijn dé 6 signalen waarmee hij zegt dat hij van je houdt.

1. Hij stuurt sms’jes zonder duidelijke reden

Krijg je zomaar (op gekke momenten) een berichtje met niet bijzonder veel inhoud? Yes girl, he loves you! ‘Net een coole video gezien op internet’ of ‘Mooi weer vandaag, hè’ zijn berichtjes die niet meteen heel veelzeggend zijn, maar die wel bewijzen dat hij aan je denkt, zelfs op gewone momenten, midden op de dag (of nacht).

2. Hij maakt veel oogcontact

Zitten jullie samen met wat vrienden in een café en zoekt hij telkens oogcontact? Dan zit het wel goed! Eigenlijk wil hij dan namelijk zeggen dat hij blij is dat je er bent en om je geeft. Awh so cute!

3. Hij luistert aandachtig naar je

Luisteren is niet de sterkste kant van onze mannelijke medemensen, dat weten we allemaal. En juist daarom moet je jezelf gelukkig prijzen met een vriend die actief luistert (of toch zijn best doet) wanneer je over je werkdag, examen of shopping spree vertelt. Wij vrouwen vergeten soms wat voor een uitdaging dat kan zijn voor mannen 😉

4. Hij glimlacht na een kus

Mannen kunnen het dan soms wel lastig vinden om te zeggen wat ze denken, hun gezichtsuitdrukking verraadt ze toch. Is er na een kus een duidelijke glimlach op zijn gezicht aanwezig? Dan denkt hij duidelijk: wauw, wat een geweldige vrouw’. En groot gelijk heeft hij!

5. Hij zegt dat zijn vrienden jou leuk vinden

Vrienden zijn belangrijk voor mannen. En net als wij kunnen mannen ook soms een beetje onzeker zijn. Dus ook mannen horen graag van hun vrienden dat ze een goed, tof, slim, knap meisje aan de haak hebben geslagen. Als dat gebeurd is, staat niks hem meer in de weg om van je te houden!

6. Hij wil alles (of toch heel veel) samen met jou doen

Geen duidelijker signaal van genegenheid dan een man die veel bij je wil zijn. En dan hebben we het niet alleen over citytrips naar Barcelona, maar ook over samen naar de apotheek wandelen, een romantisch diner met z’n tweeën, gewoon op de bank hangen of naar een feestje gaan. This means love

Bron: Flair.be Tekst: Lore Pieters

7 not so sexy signalen dat hij de ware is

STUDIE: bij deze vrouwen gebruiken mannen vaak geen condoom

Trouwen? Test je liefde! Als je liefde deze 9 tests doorstaat..

Shoppen is altijd een goed idee