Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Hey, ken ik jou niet ergens van?

Hey, ken ik jou niet ergens van?

Hey, ken ik jou niet ergens van?

Slechte openingzinnen zijn niet alleen heel irritant, ze zorgen er ook voor dat veel mensen binnen twee seconden zijn afgeknapt. Jammer, maar helaas!

Online gaat het er weer net iets anders aan toe. Daar mag dan wel minder sprake zijn van slechte of brilante openingszinnen, irritaties zijn er net zo goed. Zo hebben singles die actief zijn op een datingsite twee dingen waar zij zich heel erg aan kunnen irriteren… Welke twee dingen dat zijn kwam naar voren uit een onderzoek van online magazine Singlessite.
De grootste irritatie wordt veroorzaakt door het versturen van standaardberichten. Dit soort berichten hebben totaal geen persoonlijk karakter en daarnaast wordt zo’n bericht ook nog eens naar heel veel verschillende mensen gestuurd. Niet doen dus! Verder roepen berichtjes die vol met taalfouten zitten ook grote ergernis op. Mocht correct Nederlands schrijven dus een drama voor je zijn, gebruik dan in ieder geval de spellingscontrole in Word!

Benieuwd naar andere ergernissen?
Natuurlijk zijn er nog meer ergernissen naast de twee die hierboven genoemd staan. De top tien volgens dit onderzoek is als volgt opgebouwd:
1. Standaard berichten
2. Taalfouten
3. Geen profielfoto
4. Geen serieuze reacties
5. Onduidelijke profielfoto
6. Seksueel getinte reacties
7. Verouderde profielen
8. Onduidelijkheid aantal actieve leden
9. Soort nickname
10. Foute humor

Kortom: ben je single en actief op een datingsite? Dan is dit vast een mooie lijstje met punten wat jouw potentieel date-materiaal niet moet doen. En je moet je er natuurlijk zelf ook niet schuldig aan maken!