Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Het laatste kampvuur: zo reageerde Twitter op ‘Temptation Island’ aflevering 12

Het laatste kampvuur: zo reageerde Twitter op ‘Temptation Island’ aflevering 12

Relaties & opgebiecht
Het laatste kampvuur: zo reageerde Twitter op ‘Temptation Island’ aflevering 12

Het einde van het grote verleidingsavontuur ‘Temptation Island’ komt steeds dichterbij en dat betekent dat gisteravond het allerlaatste kampvuur van dit seizoen plaatsvond. Alle deelnemers werden voor de laatste keer met de neus op de feiten gedrukt en kregen de beelden te zien van hun (ex-)geliefde.

Lees ook: Ho eens even: Temptations Chloë had vlak ná het avontuur een relatie met deze verleider

Twee weken geleden kregen we te zien hoe Mezdi, Daniëlle, Vanessa en Jeremy moesten geloven aan de leugendetector. Toen werd onder andere duidelijk hoe slecht Mezdi kan liegen, en de beelden hiervan kwamen tijdens het laatste kampvuur bij Daniëlle terecht. Daarnaast zag Megan voor het eerst hoe ‘haar’ Kevin seks had met verleidster Chloë en kreeg Deborah Leemans nóg meer pijnlijke beelden te zien van Tim. Dat leidde ertoe dat de verscheurde Deborah – samen met verleider Gino – een foto van haar en Tim verbrandde, terwijl Tim tegenover zijn grote temptation Cherish begon over trouwen.

Zoals we hadden kunnen verwachten bleven twitterend Nederland en België allesbehalve stil. Lees mee:

Bron: Twitter | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee