Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Geweldig: Tinder stuurt deze twee hopeloze gevallen zelf op een eerste date

Geweldig: Tinder stuurt deze twee hopeloze gevallen zelf op een eerste date

Geweldig: Tinder stuurt deze twee hopeloze gevallen zelf op een eerste date

Ah, die gênante eerste gesprekken op Tinder. We smullen er stiekem van. Maar we houden nog meer van het gesprek tussen Michelle en Josh. Ze stuurden elkaar de laatste drie jaar amper elf berichtjes. En toch zou het zomaar zo kunnen zijn dat ze voor elkaar zijn gemaakt.

Lees ook: Zwanger? Er is nu Tinder voor babynamen

Drie jaar geleden vond Josh Avsec de moed om een conversatie met Michelle Arendas te beginnen op Tinder. Twee maanden later reageerde Michelle voor de eerste keer. ‘Sorry, mijn telefoon was overleden,’ liet ze hem weten. Pas twee maanden later stuurde Josh iets terug. ‘Sorry, ik stond onder de douche.’ De twee vinden altijd een hilarisch excuus waardoor ze na een lange tijd opnieuw met elkaar kunnen praten. Josh zwierde het gesprek op Twitter en zijn tweet kreeg al meer dan 40.000 likes. Check zeker de verschillende data!

Korte metten

Josh en Michelle houden dit spelletje al drie jaar vol en hebben elkaar nog nooit in real life ontmoet, maar daar moet dringend verandering in komen. En dat vond Tinder ook! De datingapp zag de tweet van Josh passeren en deed de twee een zeer gul aanbod.

En jawel, Josh antwoordde binnen de 24 uur met een droombestemming. Tinder lijkt zich ook aan zijn afspraak te houden, want het stuurt de twee tortelduifjes richting Hawaï. Of ze nu echt samen op het vliegtuig zullen stappen, is nog niet duidelijk. Wij hopen van wel!

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Shoppen is altijd een goed idee