Je bent hier: Home > Opgebiecht > Geen date voor Valentijnsdag? Vier Galentine’s Day met vriendinnen

Geen date voor Valentijnsdag? Vier Galentine’s Day met vriendinnen

Opgebiecht
Geen date voor Valentijnsdag? Vier Galentine’s Day met vriendinnen

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Waar de dag voor mensen met een relatie een goed excuus is om wat leuks te gaan doen, is er voor singles niet zo veel aan. Maar waarom zou je niet je vriendinnen wat extra in het zonnetje zetten? Ook daar is een speciale dag voor, genaamd Galentine’s Day.

Lees ook: Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen die er bestaan

Galentine’s Day vindt plaats op 13 februari, een dag voor Valentijnsdag. Ook voor vrouwen die een relatie hebben is het dus perfect, want je hoeft géén keuzes te maken tussen je vriendinnen en je partner.

Waardering

De dag is dan ook niet bedoeld als een soort tegenreactie op Valentijnsdag; het is een dag waarop je je waardering uitspreekt naar je vriendinnen en ze wat extra liefde geeft. Galentine’s Day is tot stand gekomen als grap in de NBC-serie Parks and Recreation, maar het lijkt ons het uitgelezen moment om een avond met vriendinnen in te lassen.

En hoe kun je de dag beter vieren dan met een avond vol typische vrouwendingen? Versier het huis met slingers, haal roze prosecco in huis, vul de tafel met lekkere hapjes en ga met een bak popcorn – in gezellige pyjama’s – op de bank liggen. Maskertje en een tranentrekkende film erbij, en jullie avond is compleet. Precies zoals jullie dat vroeger deden!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: The Sun, Buzzfeed | Beeld: iStock