Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Fetisj Friday: Sploshen

Fetisj Friday: Sploshen

Fetisj Friday: Sploshen

Elke week staat een seksuele fetisj uitgelicht in de Fetisj Friday. Deze week hebben we het over sploshen.

Veel mensen hebben wel een beetje geëxperimenteerd met chocoladesaus en slagroom tijdens de sex, maar sploshers gaan nog een stapje verder.

Sploshen: wat is het?

Sploshing of sploshing maakt deel uit van de fetisjgroep WAM: Wet and Messy Fetishism. Mensen met zo’n fetisj worden opgewonden als vloeibare stoffen, van slagroom tot modder, over het (naakte) lichaam worden gegoten van hem- of haarzelf of hun partner. Lichaamssappen vallen hier echter niet onder. De man of vrouw bedekt zichzelf of de ander het liefst helemaal met voedsel. Dat kan onder andere zijn: yoghurt, chocoladesaus, pindakaas of honing zijn, maar ook verf en modder.

Deze fetisj heeft overeenkomsten met een andere voedselfetisj: sitofilie. Mensen met deze fetisj worden opgewonden door eten of eten zelfs tijdens de seks. Voor sploshers draait het vooral om zo vies mogelijk worden.

Splosh party

Het is niet duidelijk hoeveel sploshers er bestaan, maar wel zoveel dat in Amerika een speciale splosh-datingsite bestaat. Door de datingsite worden ook zogeheten Splosh party’s georganiseerd. Sexy voedselgevechten dus. Verder bestaan ook een speciaal tijdschrift, Splosh genaamd.

Cake sitting

Mannen met deze fetisj vinden cake sitting zeer opwindend. Een vrouw gaat daarbij op een taart zitten en beweegt haar heupen heen en weer. Het is te zijn aan het einde van het onderstaande filmpje:

Een Fetisj Friday gemist? Bekijk hier alle fetisj-artikelen.

Bron