Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Eens of oneens? ‘Als mijn enige broer een miljoen wint, verwacht ik wel een leuk bedragje’

Eens of oneens? ‘Als mijn enige broer een miljoen wint, verwacht ik wel een leuk bedragje’

Eens of oneens? ‘Als mijn enige broer een miljoen wint, verwacht ik wel een leuk bedragje’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Als mijn enige broer een miljoen wint, verwacht ik wel een leuk bedragje’.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Ik vind het niet leuk dat ik meer verdien dan mijn man’

Stelling broer miljoen

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Rene: Waarom? Híj wint toch!

Cayanda: Nee hoor, mag hij lekker uitgeven zoals hij dat wil!

Ineke: Nee hoor, als mijn broer dat wint, verwacht ik geen leuk bedragje. Geen verplichtingen, als hij een prijs wint. Iedereen moet zelf weten wat hij of zij doet en ik hoop dat hij zijn geld besteedt aan dingen waar hij gelukkig van wordt!

Els: Ik wens hem het allerbeste maar het leven heeft mij sowieso geleerd nooit iets te verwachten van mensen, dus nee hoor, laat hem lekker blij zijn ermee. Hij heeft toch gewonnen?

Femke: Ik heb 4 broers en 4 zussen, dus zou ik statistisch gezien meer kans moeten hebben dat een van ons wint. Aangezien we altijd alles hebben gedeeld, van slaapkamer tot aandacht, denk ik dat een miljoen ook niet echt een probleem zal vormen 😉

Judith: Nee, natuurlijk niet! Het is zijn geld. Je geeft hem toch ook niet een deel van jouw salaris als jij meer verdient dan hij?

Sandy: Nee hoor, ik verwacht geen ene rooie cent, en dat is ook precies wat ik zal krijgen.

Salima: Ik zou groen zien van jaloezie, maar zal er zeker niet van uitgaan dat hij mij daar een deel van geeft. Al denk ik wel (mijn broertje kennende) dat hij zal helpen met bepaalde dingen of ons (mijn zoontje en mij) meeneemt op vakantie of iets dergelijks.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Shutterstock

Shoppen is altijd een goed idee