Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Does size matter? ‘Bij een grote denk ik: slik, daar word ik straks op gespiest’

Does size matter? ‘Bij een grote denk ik: slik, daar word ik straks op gespiest’

Does size matter? ‘Bij een grote denk ik: slik, daar word ik straks op gespiest’

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic op het VIVA-forum. Deze week: does size matter?

Lang, dik, krom of dun. Piemels zijn er in alle soorten en maten. Maar waar gaat down under de voorkeur naar uit? En moet een man zich zorgen maken als ie klein geschapen is? De VIVA-forummers doen een boekje open over hun voorkeuren.

 • anoniem060720170918: “Ik heb liever er tussenin. Geen pinkeltje, maar ook geen tuinslang.”
 • Charles_Gentle28: “Een groot formaat wordt meestal wel enthousiast onthaald. Enkele keren heb ik er een probleempje mee gehad met een onervaren meisje, dat het erg moeilijk ging of niet elke condoom paste. Geduldig zijn en blijven praten.”
 • MissLotus17: “Mijn huidige vriend is kleiner geschapen dan mijn ex. Ik vind de sex echter veel fijner met mijn vriend. Het heeft voor mij echt niet alleen met size te maken. Hij is kleiner geschapen, maar wel veel beter in bed. Bovendien ‘beukte’ mijn ex bij sommige standjes (ongewild) weleens tegen mijn baarmoedermond aan, wat af en toe best pijnlijk was. Dat heb ik met mijn vriend niet.”
 • Chocolotje: “Op elk potje past een dekseltje. Dus als je wat kleiner geschapen bent dan komt het ook goed. Werk dan goed aan je techniek. Het is echt niet zo dat vrouwen geen kleine willen. Maar voor het zicht zullen de meeste wel voor groot kiezen. Ik wel in ieder geval. Als die broek omlaag gaat en daar komt een keiharde, ferme staaf tevoorschijn, dan gaat er wel wat door me heen. Zoiets als: slik, daar word ik straks op gespiest. Maar ook die man moet zijn best doen om er goede sex van te maken dus wat dat betreft is er geen verschil.”
 • Elle1976: “Te klein is voor mij een no go!”
 • QueenArachnia: “Liever wat korter en dik dan lang en dun.”
 • xxsnl: “Voor mij is het echt een issue aan het worden. Het maakt me erg onzeker. Mijn vriendin zegt er niet veel problemen mee te hebben maar daar twijfel ik aan. Maakt het echt veel verschil en wanneer is klein echt te klein?”
 • Sereia: “Mijn ex-vriend had een heel kleine penis, enkele centimeters. Ik kon er gewoon van klaarkomen. En dit was echt wel klein. Ik zeg wel heel eerlijk dat ik groter wat intenser vind, maar ik had er nooit een probleem mee.”
 • Perzina: “Ik hou van groot.”
 • sinsfromthylips: “Gewoon gemiddeld is goed.”
 • Bossanova: “Een redelijk volume geniet zeker wel mijn voorkeur, maar een monsterlijk formaat lijkt mij ook helemaal niks.”

[RECENT_POSTS]

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Beeld Floor-Anne Gramsma