Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Dit zijn de meest bizarre date termen van 2017

Dit zijn de meest bizarre date termen van 2017

Dit zijn de meest bizarre date termen van 2017

Daten anno 2017 is niet meer wat het geweest is. Geen simpel avondje uit in een chic restaurant, maar urenlang appen via de chatfunctie op Tinder. Of een blind date, die je ergste nachtmerrie in de realiteit is. Het is zijn heftige tijden voor singles, en daarom zetten Huffington Post alle bizarre date termen van dit jaar op een rij.

Lees ook: Bewezen: een onaantrekkelijke man daten maakt je gelukkiger

Backburner relationship: Een relatie die van beide kanten niet écht serieus genomen wordt, en eigenlijk alleen maar in stand wordt gehouden omdat er niets beters op de markt is. Niet écht chic, dus.

Breadcrumbing: Deze term is dus echt geïnspireerd op Hans en Grietje, en betekent dat je in een relatie nét genoeg geeft om het in stand te houden. Erg spetterend zal deze relatie dus niet zijn.

DM’s: Een persoonlijk berichtje sturen via de chatfunctie op een dating app.

Fuckboy: Tsja, dit spreekt voor zich lijkt ons. Met deze term wordt een man aangeduid die met heel veel vrouwen het bed deelt, maar verder geen relatie met ze wil hebben.

Fuck buddy: Wanneer je friends met benefits bent.

Ghosting: Wanneer iemand zonder enige aankondiging niets meer van zich laat horen. Het is eigenlijk een hele nare manier om te laten weten dat je klaar met iemand bent. Not done, vinden wij!

Half-night stands: Een one night stand, waarbij je direct naar huis gaat en dus niet blijft slapen.

Love bombing: Wanneer je goede relatie ineens verandert in een nare situatie, waarin er sprake is van emotioneel misbruik. Een ongezonde relatie, waar je maar het best zo snel mogelijk een punt achter kunt zetten.

Phubbing: Deze term slaat op een persoon die de hele dag alleen maar op zijn of haar telefoon zit, zelfs wanneer je in gesprek met ze bent.

Raw dogging: Het hebben van onbeschermde seks.

Stashing: Je hebt al langere tijd een relatie, maar bent nog nooit geïntroduceerd aan zijn vrienden of familie. Noemt hij je niet in zijn inner cirkle? Dan is de kans groot dat je gestashed wordt.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.