Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > De beste seksplekjes in huis

De beste seksplekjes in huis

De beste seksplekjes in huis

Gaat de seks bij jullie ook altijd hetzelfde? ‘s Avonds voor jullie gaan slapen en bijna altijd in dezelfde positie? Geef je seksleven een boost en probeer eens andere plekken in huis. We zetten alvast een paar ideeën voor je op een rijtje.

De keukentafel
Het is misschien een beetje cliché, maar seks op de keukentafel is heel leuk. Het is een plek waar jullie normaal gesproken eten en goede gesprekken voeren. Tijd voor iets spannenders op tafel!

Op de wasmachine
Seksen en tegelijkertijd bezig zijn met het huishouden? Dat klinkt goed. Draai een wasje en verleid elkaar! De ritmische schommelingen van de wasmachine geven de seks iets speciaals. Als de wasmachine gaat centrifugeren wordt het pas echt heftig!

Onder de douche
Seks onder de douche is heel intiem. Het warme water zorgt ervoor dat jullie optimaal kunnen ontspannen en helemaal in elkaar op gaan. Begin met het inzepen van elkaars lichaam en ga steeds een stapje verder. Is er een groot lengteverschil tussen jullie? Misschien kan hij je optillen!

Op de bank
Jullie zijn gezellig een filmpje aan het kijken als jullie spontaan zin krijgen. Waarom wachten totdat jullie in de slaapkamer zijn? Trek de kleren van zijn lijf en laat hem alle hoeken van de bank zien!

Op het balkon
Als je een privé-balkon hebt, is dit de perfecte plek om te vrijen. Heb je een balkon waar anderen je kunnen zien? Zorg dan dat je het genoeg afschermt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de buren. Soms kan het trouwens juist spannend zijn als anderen jullie kunnen zien…

Op de wastafel
Vaak zit er een spiegel boven de wastafel in de badkamer. Wat is er nou opwindender dan kijken naar jullie eigen porno? Je moet wel even een aangenaam standje vinden.

Houd jij meer van buitenseks? Lees dan dit artikel!

Wat is jouw favoriete plek in huis om seks te hebben? We zijn benieuwd!