Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Botox in je vagina

Botox in je vagina

Botox in je vagina

Deze trend in seksland is hot hot hot: de vergroting van je G-spot. Heb je moeite met klaarkomen? Dan is deze cosmetische ingreep misschien een oplossing.

Als je niet makkelijk klaarkomt door penetratie, wat volgens mij de meerderheid van de vrouwen niet lukt, kan het een oplossing zijn om je G-spot te vergroten. Opvallend, want het fenomeen G-spot is eigenlijk nog één groot mysterie. Lang niet iedereen is ervan overtuigd dat het plekje überhaupt bestaat. De arts die G-spot-vergrotingen uitvoert denkt uiteraard van wel – hij verdient er immers een goed belegde boterham mee: “We vinden weliswaar geen duidelijk zichtbaar orgaantje, we zien wel contractiel klierweefsel met hoge concentratie van zenuweinden.” Aha.

Net botox
Het is net botox, maar dan in je vagina. Worden in je gezicht je wangen en lippen lekker opgevuld, krijg je bij deze behandeling (na verdoving, dat dan weer wel) op de vermoedelijke (!) plek van je G-spot fillers ingespoten. Eén ding is zeker: jouw G-spot is in ieder geval rimpelvrij.

De betreffende arts kan helaas niet garanderen dat het voor iedereen werkt. Bovendien weet hij niet zeker of het bij degenen die er wél baat bij hebben, ook daadwerkelijke door de fillers komt of dat het misschien gewoon tussen hun oren zit. “Maar dat maakt natuurlijk niet uit.” Oh. Ehh… Niet?

Angsthaas
Aan de ene kant denk ik: good for you dat je bezig bent je seksleven een boost te geven. Of de seks nou al heel goed was en je die nóg beter wil maken, of dat je eigenlijk al jaren geen seksleven meer hebt en je dat nu eens goed zat bent. Maar of een G-spot-vergroting nou dé oplossing is? Bovendien is de behandeling niet eens blijvend én ook niet officieel geregistreerd.

Ik heb mijn G-spot nog altijd niet gevonden en dat vind ik prima. Ik heb niets te klagen. Ik ben bovendien een angsthaas: ik neem alleen plaats in zo’n behandelstoel als het écht niet anders kan. Ik geef het geld van zo’n behandeling ook veel liever uit aan iets anders. Een mooie reis met mijn vriend bijvoorbeeld; ook heel goed voor je seksleven, weet ik uit ervaring. Deze trend komt er bij mij in ieder geval niet in!

Beeld: Thinkstock