Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bizarre liefdesverhalen: ‘Ik heb sex met een boom’

Bizarre liefdesverhalen: ‘Ik heb sex met een boom’

Bizarre liefdesverhalen: ‘Ik heb sex met een boom’

De een gaat voor Aziatisch, de ander krijgt het warm van een heerlijke afro-hunk en weer een ander valt als een blok voor blond met blauwe ogen. Er zijn echter ook mensen die wel op héél vreemde dingen verliefd worden. VIVA somde de 6 meest bizarre gevallen voor je op.

Boom

Maak kennis met Emma, een 31-jarige vrouw die verliefd is op Tim. Niets vreemds aan, zou je zeggen. Totdat je hoort dat Tim geen mens is, maar een boom. Een populier, om precies te zijn. Na een aantal mislukte relaties met mannen, begon ze gevoelens voor de boom te ontwikkelen en inmiddels ‘ziet’ het stel elkaar vier keer per week. Volgens Emma hebben zij en Tim de beste sex ooit. “Op een nacht heb ik mijn shirt uitgetrokken en met mijn naakte borsten tegen de stam geschuurd totdat ik een orgasme kreeg”, biecht Emma op aan het Britse Closer Magazine. Of zij ook met andere bomen flirt? “Ik kijk wel naar ze, maar ik raak ze niet aan.” Vermoedelijk is Emma dendrofiel, iemand die zich aangetrokken voelt tot bomen.

Auto

Nathaniel heeft een relatie met zijn auto Chase. “Het was liefde op het eerste gezicht”, aldus de 27-jarige man. Het meest sexy aan zijn geliefde vindt hij de motorkap, vanwege de ‘curves’. De twee hebben zelfs sex. Hoe? Nathaniel laat het je zien in deze video.

Eiffeltoren

We zijn allemaal gek op de Eiffeltoren in Parijs, maar Erika nog net iets meer. Zij werd smoorverliefd op het bouwwerk en bekroonde  hun ‘relatie’ in 2007 met een huwelijk. Sindsdien heet ze Erika Eiffel. Eerder had ze al relaties met de Berlijnse Muur en de Golden Gate Bridge. Het hele verhaal vertelt ze hier.

Kussen

Het huwelijk van de Koreaan Lee Jin-gyu is ook op z’n minst bijzonder te noemen. Hij trouwde met een kussen met daarop een foto van Fate Testarossa, een personage uit de animatieserie Magical Girl Lyrical Nanoha. Daarvoor waren de twee al zes jaar aan het daten. Hij schijnt ‘haar’ overal mee naartoe te nemen.

Dolfijn

Sharon Tendler had toch liever iets wat echt leefde en viel als een blok voor dolfijn Cindy. Jarenlang hadden ze een latrelatie – Sharon woonde in Groot-Brittannië, Cindy in Israël – maar dat mocht de pret niet drukken. Na vijftien jaar besloot Sharon in 2005 om met het dier te trouwen. Lang mocht hun geluk niet duren, want in 2006 overleed Cindy.

Pop

Ook Everard Cunion (58) heeft zo zijn ding. Nadat er een einde kwam aan zijn eerste relatie, besloot hij het roer in 2000 drastisch om te gooien. Hij kocht zijn eerste pop. Dat werden er steeds meer en leidde in 2008 zelfs tot een huwelijk met één van hen. Wat hij er allemaal mee uitspookt willen wij liever niet weten. Zijn verhaal check je hier.