Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bij deze 10 beroepen heb je de meeste kans op een blijvende werkromance

Bij deze 10 beroepen heb je de meeste kans op een blijvende werkromance

Health
Bij deze 10 beroepen heb je de meeste kans op een blijvende werkromance

Ook al wil je werk en privé strikt gescheiden houden, onderzoek toont aan dat de werkvloer de beste plek is om een partner te scoren. Een relatie met een collega mondt zelfs vaak uit in een huwelijk. The Washington Post maakte een lijstje van de tien meest ‘vatbare’ beroepen.

Romantiek op de werkvloer

40 miljoen koppels werden geanalyseerd. Deze beroepen hebben het meeste kans op romantiek op de werkvloer die uitmondt in een huwelijk.


Bron: Business Insider

Vooral werknemers in de landbouw (27%) en boeren (20%) vinden de ware op het werk. Wat flikflooien op een hooibaal kan best gezellig zijn blijkbaar, getuige Boer zoekt Vrouw.

Artsen en chirurgen (25%) vinden hun toekomstige partner ook vaak op de werkvloer; heel Grey’s Anatomy.

Advocaten en rechters stranden Ally McBeal-gewijs op de zevende plaats met 17%. Samen de misdaad bestrijden schept een band.

Mensen uit de mediasector staan niet in de top-10. Voorlopig zijn er inderdaad nog geen Flairkoppels gesignaleerd. We houden je natuurlijk op de hoogte.

(Onderzoek door The Washington Post)
(Gif: Giphy)

Lees ook

Wist je trouwens dat de baan van de schoonzoon een grote rol speelt voor ouders? Deze beroepen vinden ze geweldig. Ben je momenteel werkloos? Leer dan hier de perfecte sollicitatiebrief schrijven.

Shoppen is altijd een goed idee