Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Zo veel dates kun je het beste wachten tot sex

Zo veel dates kun je het beste wachten tot sex

Relaties & opgebiecht
Zo veel dates kun je het beste wachten tot sex

Daten, het kan zó leuk zijn, maar ook zó spannend en zenuwslopend tegelijkertijd. Want je bent elkaar nog aan het ontdekken en de grote hamvraag die boven jullie hoofd hangt blijft toch: wanneer is het oké om met elkaar naar bed te gaan? Er is al zoveel over geschreven, maar toch blijft een eenduidig antwoord nog achterwege. Of niet? Professional matchmaker Alessandra Conti doet een goede poging. 

Voor haar werk als datingcoach houdt Alessandra zich dagelijks bezig met het leed dat daten heet. Tot haar clientèle behoren onder andere modellen, celebrities en vrouwelijke topondernemers en samen met hen gaat ze op zoek naar de perfecte Cupido-match. Ze spreekt daarom uit ervaring wanneer ze mannen op de datingmarkt in twee groepen in deelt: zij die hun nieuwe liefde via een datingapp willen vinden en zij die hun nieuwe liefde in real life willen vinden.

Hiermee valt of staat het werkelijke doel van de mannen, want volgens Alesssandra tonen verschillende onderzoeken aan dat mannen die een datingapp gebruiken eerder als doel hebben om meerdere vrouwen tegelijk te daten. Zij zouden dus niet opzoek zijn naar een heel serieuze relatie.

Ben jij een fervent gebruiker van datingapps? Dan is het goed om te weten dat mannen op hun beurt vrouwen weer in twéé categorieën delen. De vrouwen volgens de eerste categorie zijn alleen uit op seks, terwijl vrouwen uit de tweede categorie op zoek zijn naar een serieuzere relatie. Volgens Alessandra is er maar één manier om erachter te komen tot welke categorie jij behoort: wacht met seks. Althans, wanneer je hem écht leuk vindt en klaar bent voor iets serieus. Wanneer jij zult wachten met seks, zal ook de man weten dat je niet tot categorie één behoort. Je schuift dan automatisch door naar de tweede categorie en daarmee vergroot je de kans op een serieuze relatie.

Bron: EliteDaily.com, beeld: Shutterstock

Lees ook:

15 foute dingen die mannen doen op datingapps

Dit meisje creëerde het coolste Tinderprofiel ooit

Hij vergat dat hij al eens seks had gehad met zijn Tindermatch…

Shoppen is altijd een goed idee