Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Volgens mij zat ik vaak – met te veel speeksel – op foute plaatsen te likken’

Bedgeheimen: ‘Volgens mij zat ik vaak – met te veel speeksel – op foute plaatsen te likken’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Volgens mij zat ik vaak – met te veel speeksel – op foute plaatsen te likken’

Zij is 24 en communicatiemedewerker. Haar vriendin is 26 en administratief medewerker. Ze zijn drie jaar samen.

Demi

Vorige bedpartners: “Vijf.”
De eerste keer: “We kennen elkaar van de middelbare school. Als tieners waren we vriendinnen en hebben we voor de eerste keer met elkaar geëxperimenteerd tijdens een niet zo onschuldig logeerpartijtje.”
Wij vrijen: “Vier à vijf keer per week.”
Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft het schattigste wipneusje dat je ooit hebt gezien.”
Mijn favoriete standje: “Ik vind het heel fijn als we over elkaar heen zitten, met onze benen geschaard. Zo kunnen we elkaar overal strelen en elkaar tegelijkertijd aankijken.”
Zo vrijen we het vaakst: “Meestal liggen we naast elkaar, soms in dezelfde richting, soms ondersteboven in standje 69.”
Grootste bedblunder: “In het begin van onze relatie hebben we overwogen om het samen met een man te doen. Ik ben zo blij dat we dat idee nooit in de praktijk hebben gebracht. Ik zou er echt spijt van gehad hebben.”
Dit heb ik van haar geleerd: “Zij is de reden waarom ik me goed voel in mijn vel, als vrouw en als lesbienne. Ze is zo open over wie ze is, dat zorgt ervoor dat ik mijn eigen seksualiteit ook openlijker durf te beleven.”
De hotspot: “Ik vind het heel opwindend als ze me in het openbaar door mijn kleren heen begint te strelen, bijvoorbeeld als we in de rij voor de kassa staan.”
Ik word helemaal wild als zij: “Mijn oksels masseert.”
Ik droom weleens van: “Experimenteren met een voorbinder, maar dat ziet er vaak zo heftig uit.”
Nee, bedankt: “Een trio. Niet met een man, noch met een vrouw. Doe mij maar gewoon good old monogamie.”
Minpuntje: “Ik ben een echte knuffelaar, terwijl zij wat ruiger is. Samenzijn met een vrouw betekent dus niet automatisch dat je altijd vanilleseks [conventionele seks, red.] hebt, maar dat is wel hoe ik het het liefst doe.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik had de hele week geoefend op m’n striptease, maar toen het zover was’

Lauren

Vorige bedpartners: “Vier.”
De eerste keer: “Gebeurde jaren geleden, toen we nog veel jonger waren en beiden op zoek waren naar onze identiteit. We zijn altijd vriendinnen gebleven, maar de echte vonk sloeg pas na onze studie over.”
Wij vrijen: “Vier à vijf keer per week.”
Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar ronde kontje is gemaakt om in te knijpen.”
Mijn favoriete standje: “Ik word graag oraal bevredigd en lig dan het liefst gewoon op mijn rug, met mijn knieën een beetje opgetrokken.”
Zo vrijen we het vaakst: “Het hangt natuurlijk af van je definitie van vrijen, maar we strelen elkaar vaak en liggen dan graag heel dicht bij elkaar.”
Grootste bedblunder: “Toen ik pas met mijn seksualiteit aan het experimenteren was, vond ik het heel onwennig om een meisje te beffen. Volgens mij gebruikte ik veel te veel speeksel en zat ik de helft van de tijd op de foute plaatsen te likken.”
Dit heb ik van haar geleerd: “Ze legt heel goed uit wat fijn voelt voor haar. Daardoor is mijn repertoire veel groter geworden en kan ik zelf ook van veel meer dingen genieten. Daarbij horen ook dingen waaraan ik zelf misschien nooit had gedacht.”
De hotspot: “Als we samen koken, wordt het soms héél heet in de keuken.”
Ik word helemaal wild als zij: “Mijn borsten masseert en mijn tepels likt.”
Ik droom weleens van: “Een experimentje met handboeien en een blinddoek, en wel in beide rollen: als slaafje en als meesteres.”
Nee, bedankt: “We hebben geëxperimenteerd met anaal, maar ik vind dat niet fijn. Ik wil het gerust bij haar doen, maar bij mij is het verboden terrein.”
Minpuntje: “Ze is heel lief en zacht, en dat is fantastisch, maar voor mij mag het er af en toe wat intenser aan toegaan. Dat gebeurt ook wel, maar een vrouw bevredigen vraagt soms wat meer precisie en gaat een beetje trager.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Dit artikel komt uit Flair 4-2020. Deze editie ligt van 21 t/m 29 januari in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee