Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Ik vind het fantastisch om hem wild te berijden’

Bedgeheimen: ‘Ik vind het fantastisch om hem wild te berijden’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Ik vind het fantastisch om hem wild te berijden’

Zij is 30 en verkoopster. Hij is 34 en marketingmanager. Ze zijn 5 maanden samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Valerie

Aantal vorige bedpartners: “Zeven.”

Onze eerste keer: “Na twee mislukte, korte relaties was ik niet geneigd om snel weer met iemand naar bed te gaan. Stef heeft zich moeten bewijzen, maar dat was het wel waard, denk ik.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Onlangs gooide Stef zijn levensstijl helemaal om: hij stopte met roken en drinken en nam een fitnessabonnement. Ik zie zijn lichaam elke dag mooier, sterker en gespierder worden.”

Mijn favoriete standje: “Ik zit graag bovenop. Ik vind het fantastisch om hem wild te berijden.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen af, maar ik begin wel altijd bovenop.”

De hotspot: “Doe mij maar gewoon seks in bed of in de douche.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hoe beter je conditie, hoe beter je seksleven. Sinds Stef gezonder leeft, heeft hij nog meer energie om meer, langer en heftiger te vrijen.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mij ook overdag, bij daglicht, kan laten klaarkomen. Dat lukte vroeger nooit, maar bij hem kan ik me op elk moment van de dag laten gaan.”

Ik droom weleens van: “Seks in de vrije natuur. Vrijen in een bos of weiland lijkt me heel bevrijdend.”

Nee, bedankt: “Ik doe niet aan anale seks, BDSM of seks als ik ongesteld ben.”

Minpuntje: “Stef is een kletskous en kan ook in bed maar moeilijk zijn mond houden. Vaak vind ik dat opwindend, maar af en toe praat hij iets te veel.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Lees meer
Bedgeheimen: ‘Oogcontact tijdens het vrijen vind ik heel opwindend’

Stef

Aantal vorige bedpartners: “Twaalf.”

Onze eerste keer: “Ik was aangenaam verrast. In het dagelijks leven is Valerie een kleine prinses, in bed is ze een wilde tijger. Ze nam de touwtjes volledig in handen.”

We vrijen: “Vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze is gewoon prachtig in het algemeen. Maar ik houd toch het allermeest van haar lieve, kleine borsten.”

Mijn favoriete standje: “Tot voor kort was doggystyle mijn favoriet, maar ik vind het ook super dat ze zo graag boven op me zit.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ik heb niet het gevoel dat we een bepaalde routine hebben. We doen gewoon wat lekker voelt.”

De hotspot: “Ik vind het spannend als we het in de douche doen, maar van mij mogen er nog meer plaatsen in onze appartementen worden ingewijd.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dankzij Valerie verleg ik mijn grenzen. Niet alleen in bed, ook op emotioneel vlak. Valerie is heel gevoelig en slaagt erin dat ook uit mij te halen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Rode lingerie draagt. Tja, dat klinkt misschien cliché, maar je zou het begrijpen als je haar erin ziet.”

Ik droom weleens van: “Hete zomerseks bij het zwembad. Onze vakantie is al geboekt!”

Nee, bedankt: “Ik heb geen behoefte aan kinky dingen als anale seks of BDSM.”

Minpuntje: “Het enige wat ik kan bedenken is dat ik soms bang ben om haar pijn te doen, omdat ze zo’n fragiel, fijn lijf heeft.”

Ik geef mijn seksleven een tien.

Dit artikel komt uit Flair 15. Deze editie ligt nu in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee