Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Op de avond van onze eerste keer probeerde zijn beste vriend me te zoenen’

Bedgeheimen: ‘Op de avond van onze eerste keer probeerde zijn beste vriend me te zoenen’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Op de avond van onze eerste keer probeerde zijn beste vriend me te zoenen’

Zij is 20 en student logopedie. Hij is 20 en student toegepaste taalkunde. Ze zijn drie maanden samen.

ELLIE

Aantal vorige bedpartners: “2.”
De eerste keer samen: “Die zit natuurlijk nog vers in mijn geheugen. We deden het na een feest van onze studentenclub en hadden allebei een beetje te veel gedronken. Buiten wat geklungel met het condoom kon dat de pret niet drukken.”
Wij vrijen: “2 à 3 keer per week.”
Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn hobby is wielrennen, dus hij heeft superstrakke en gespierde benen.”
Mijn favoriete standje: “Ik houd van missionaris. Als hij zich opdrukt, kan ik hem aankijken. Als hij zich laat zakken, voel ik de zwaarte van zijn lichaam op mij. Altijd goed dus.”
Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen af tussen de klassiekers: missionaris, lepeltje-lepeltje, cowgirl…”
Grootste bedblunder: “Op de avond van onze eerste keer heeft zijn beste vriend me ook proberen te zoenen. Best awkward om daarna te vertellen dat wij samen zijn.”
Dit heb ik van hem geleerd: “Alles is nog pril en nieuw. Het is spannend om samen met hem allerlei nieuwe dingen te ontdekken en een beetje te experimenteren.”
De hotspot: “We deden het op het toilet op school. Dat is met stip mijn stoutste ervaring.”
Ik word helemaal wild als hij: “Mijn paardenstaart vastgrijpt tijdens het seksen en er een beetje aan trekt. Het mag zo nu en dan wel wat ruiger van mij.”
Ik droom weleens van: “Vastgebonden en overmeesterd worden, maar wel met mijn toestemming, natuurlijk.”
Nee, bedankt: “Ik heb nog niet veel kinky dingen gedaan en sta dus nog voor veel open, maar groepsseks of swingersclubs zijn een no-go voor mij.”
Minpuntje: “We zitten midden in de examens, dus kunnen het niet zo vaak doen. Jammer, want in het begin van een relatie zou je het toch elke dag willen doen?”

IK GEEF MIJN SEKSLEVEN 8

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Hoe harder hij pusht, hoe minder zin ik krijg’

ARTHUR

Aantal vorige bedpartners: “5.”
De eerste keer samen: “Gebeurde op haar kamer, na een stevig feestje. Het was meteen dik aan, daar was geen twijfel over mogelijk. Ik vond het ook cool dat ze erop stond om het veilig te doen, ook al kreeg ik het condoom niet meteen goed om.”
Wij vrijen: “2 keer per week.”
Haar mooiste lichaamsdeel: “Met zo’n volle boezem als die van haar kan ik alleen maar haar borsten antwoorden. Ze zijn echt perfect: niet te groot, niet te klein, rond en stevig.”
Mijn favoriete standje: “Ik vind het heerlijk om haar lichaam te kunnen zien tijdens de seks, dus ik ga het liefst voor doggystyle of cowgirl.”
Maar zo vrijen we het vaakst: “We zijn nog niet lang samen, dus zo veel hebben we het nog niet gedaan, maar we beginnen of eindigen meestal in missionaris.”
Grootste bedblunder: “De eerste keer kreeg ik het condoom niet goed om en heeft zij me uiteindelijk moeten helpen. Best gênant, maar ik geef de Jägerbombs en jenever de schuld.”
Dit heb ik van haar geleerd: “Er valt nog veel te ontdekken. Toch heb ik het gevoel dat ik met haar echte liefde heb leren kennen. Dit is niet zomaar een bevlieging voor mij.”
De hotspot: “Ik vond het megageil om het op het toilet van onze school te doen.”
Ik word helemaal wild als zij: “Kreunt. Ze klinkt heel opwindend en ik geniet ervan om haar te verwennen.”
Ik droom weleens van: “Naaktfoto’s van haar ontvangen. Natuurlijk moet je daar wat langer voor samen zijn en meer vertrouwen opbouwen.”
Nee, bedankt: “Een andere man in mijn bed is geen optie.”
Minpuntje: “Een stel worden vlak voor de examens is geen ideale timing. Zij studeert thuis en ik op m’n kamer, dus we zien elkaar wat minder en kunnen dus ook minder vaak seks hebben. Maar dat halen we hierna wel weer in!”

IK GEEF MIJN SEKSLEVEN 8,5

Dit artikel komt uit Flair 5-2020. Deze editie ligt van 5 t/m 11 februari in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee