Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘De coronacrisis maakt het niet makkelijk voor jonge stellen die nog niet samenwonen’

Bedgeheimen: ‘De coronacrisis maakt het niet makkelijk voor jonge stellen die nog niet samenwonen’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘De coronacrisis maakt het niet makkelijk voor jonge stellen die nog niet samenwonen’

Zij is 22 en hotelreceptioniste. Hij is 23 en salesmedewerker. Ze zijn anderhalf jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen in Flair deze week.

Sienna

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

Onze eerste keer samen: “Die skip ik liever uit mijn geheugen. Op zich verliep alles goed. Ik had een speciaal lingeriesetje aangetrokken en we waren allebei in de stemming, maar toen we nog maar net bezig waren, kwam mijn zus mijn kamer binnen en dat verpestte de sfeer totaal.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij is niet superbreed of mannelijk gebouwd, maar heeft toch heel sterke armen, waar ik me altijd veilig en geborgen in voel.”

Mijn favoriete standje: “Ik zit vaak en graag bovenop hem. Zo heb ik de touwtjes in handen. Al ben ik daar soms ook te lui voor en lig ik liever op m’n rug.”

Grootste bedblunder: “Mijn zus herhaalde die stunt van naar binnen lopen nóg een keer. Sindsdien doe ik de deur op slot.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij heeft altijd begrip voor hoe ik me voel of in welke mood ik ben. Als ik een keer geen zin heb is dat nooit een issue, dan durf ik dus gewoon ‘nee’ te zeggen.”

Ik word helemaal wild als hij: “In mijn borsten knijpt en aan mijn tepels likt.”

Ik droom weleens van: “Een triootje met mijn vriend en een andere vrouw. Dat zal wel bij fantaseren blijven, want ik zou mijn relatie nooit zo op het spel zetten.”

Nooit meer: “Seks in een zwembad. Dat lukte simpelweg niet.”

Nee, bedankt: “Hoewel ik nog veel met Boris wil experimenteren, zeg ik op voorhand al nee tegen anale seks.”

Minpuntje: “Ik ben echt heel tevreden hoor, maar af en toe zou ik het opwindend vinden als hij wat wilder of ruiger het initiatief nam. Me echt eens op het bed zou gooien, of zo.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik droom weleens van seks in een sauna. Dat maakt het nóg net wat heter’

Boris

Aantal vorige bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer samen: “Dat moment herinner ik me als de dag van gisteren. Het gebeurde op haar kamer toen haar ouders er niet waren. Haar zus was er helaas wel. Die kwam vrolijk gedag zeggen toen mijn jongeheer dat ook net aan het doen was.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik houd vooral van haar confidence. Dat zelfvertrouwen doet haar van binnenuit stralen. Zelfs in een joggingbroek is ze hot.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind variatie belangrijk. We zijn nog jong, het zou triest zijn als we altijd hetzelfde zouden doen. Al zeg ik nooit nee als ze bovenop gaat zitten.”

Grootste bedblunder: “We hebben het ooit gedaan toen ik snipverkouden was. Zodra ik goed op dreef kwam, begon het snot uit mijn neus te lopen.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik voel me nooit ongemakkelijk als ik met haar over seks praat. Ze maakt het zo vanzelfsprekend, dus ik durf al mijn verlangens aan haar op te biechten.”

Ik word helemaal wild als zij: “Met de toppen van haar vingers zachtjes over mijn hele lijf gaat.”

Ik droom weleens van: “Een triootje met mijn vriendin en een andere vrouw. Al denk ik niet dat we dat ooit echt zouden doen.”

Nooit meer: “Na één keer proberen wist ik dat anale seks niets voor mij is.”

Nee, bedankt: “Ik sta wel open voor een avontuurtje, maar een andere man in mijn bed is een no-go.”

Minpuntje: “De hele coronacrisis maakt het niet makkelijk voor jonge stellen die nog niet samenwonen. Gelukkig zijn we niet vies van een avontuurtje in de openlucht.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Dit artikel komt uit Flair 5-2021. Deze editie ligt van 3 februari t/m 9 februari in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Pexels

Shoppen is altijd een goed idee