Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘We wonen beiden nog thuis, dus seks op een andere plek in huis wordt lastig’

Bedgeheimen: ‘We wonen beiden nog thuis, dus seks op een andere plek in huis wordt lastig’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘We wonen beiden nog thuis, dus seks op een andere plek in huis wordt lastig’

Zij is 24 en verkoopster. Hij is 26 en vertegenwoordiger. Ze zijn twee jaar samen en verklappen hun meest intieme bedgeheimen.

Soumia

Vorige bedpartners: “Nul.”

De eerste keer: “Ik was echt heel nerveus. Mijn ouders zijn vrij traditioneel en zouden het niet hebben goedgekeurd dat ik zomaar bij een jongen bleef slapen. Daarom verzon ik dat ik bij vriendinnen logeerde. Dat maakte mijn eerste keer nog spannender.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft felblauwe ogen, wat ik heel bijzonder vind. Ik zou het geweldig vinden als onze toekomstige kinderen mijn huidskleur en zijn heldere ogen zouden hebben.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het fijn als Arnout me knuffelt terwijl we vrijen, dus ik houd vooral van standjes waarbij hij zijn armen vrij heeft.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Gewoon in missionaris of lepeltje-lepeltje.”

De hotspot: “Ik ben niet mega-avontuurlijk ingesteld, dus doe het het liefst gewoon in bed.”

Grootste bedblunder: “Ik werd een keer te vroeg ongesteld, terwijl we aan het vrijen waren. Er zat bloed op het bed en we zochten naar wie er gewond was. Pas na een paar minuten viel het kwartje.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij is lief en attent en heeft veel aandacht voor mijn plezier. Daardoor ben ik in onze relatie op seksueel vlak snel opgebloeid.”

Ik word helemaal wild als hij: “Me in mijn nek of hals zoent of streelt.”

Ik droom weleens van: “Geblinddoekt worden en de controle helemaal loslaten.”

Nee, bedankt: “Ik heb vriendinnen die zich aan onenightstands wagen. Dat zou ik, als ik vrijgezel was, nooit doen. Arnout heeft ook best lang moeten wachten, tot ik er zeker van was dat onze gevoelens echt waren.”

Minpuntje: “In het begin was het even wennen om onze culturen met elkaar te laten versmelten, maar nu voelen we ons volkomen op ons gemak. Ook mijn ouders hebben Arnout intussen in hun hart gesloten.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Vroeger kwam ik dagelijks aan mijn trekken, maar Sarah heeft niet altijd zin’

Arnout

Vorige bedpartners: “Drie.”

Onze eerste keer: “We waren al een tijdje samen, toen Soumia aangaf dat ze klaar was om een stapje verder te gaan. Ik vond het een hele eer om haar eerste te zijn en heb mijn uiterste best gedaan om er een bijzonder moment van te maken.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft mooie, volle lippen. Soms draagt ze lippenstift, maar eigenlijk heeft ze dat niet nodig.”

Mijn favoriete standje: “Ik doe het graag in missionarishouding. Dan kunnen we naar elkaar kijken en houd ik het ook het langste vol.

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen wel wat af, maar houden allebei van een zachte, liefdevolle vrijpartij.”

De hotspot: “Het bed blijft gewoon de handigste en comfortabelste plek.”

Grootste bedblunder: “In het begin van onze relatie kwam ik soms te snel klaar. Dat vond ik best gênant. Gelukkig werd dat na verloop van tijd beter. Ik denk dat het de eerste spanning was. Prestatiedruk, weet je wel.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Het klinkt misschien raar, maar ik vind het echt inspirerend om te zien hoeveel belang zij hecht aan gevoelens, emotionele connectie en respect. Voor zichzelf én voor mij.”

Ik word helemaal wild als zij: “Rode lingerie draagt.”

Ik droom weleens van: “Seks op een andere plek in huis, maar dat wordt wel lastig. We wonen voorlopig allebei nog bij onze ouders.”

Nee, bedankt: “Ik heb in de verste verte geen behoefte aan vrouwonvriendelijke toestanden. Seks draait voor mij om liefde en verbintenis.”

Minpuntje: “In het begin was het wennen aan de andere cultuur. Ook mijn vrienden en familie waren aanvankelijk sceptisch, maar dat is gelukkig allang verleden tijd.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Dit artikel komt uit Flair 10-2020. Deze editie ligt van 4 t/m 10 maart in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee