Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Ik wacht nog op de dag dat alle remmen losgaan’

Bedgeheimen: ‘Ik wacht nog op de dag dat alle remmen losgaan’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Ik wacht nog op de dag dat alle remmen losgaan’

Zij is 21 en student toegepaste taalkunde. Hij is 22 en student biomedische wetenschappen. Ze zijn vierenhalf jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen in Flair deze week.

Suzie

Aantal vorige bedpartners: “Nul.”

De eerste keer samen: “Ik vond het heel spannend. Ik was zeventien en ging voor de eerste keer met een jongen naar bed. Ik had wel minimale seksuele voorlichting gekregen op school, maar thuis werd er nooit over seks gesproken. Verder had ik dus geen idee wat ik ervan moest verwachten.”

Wij vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn helderblauwe ogen.”

Mijn favoriete standje: “Voor mij hoeft het niet gekker dan cowgirl of missionaris. Voor de rest ben ik toch niet lenig genoeg.”

Zo vrijen we het vaakst: “Missionaris.”

De hotspot: “Gewoon in bed.”

Grootste bedblunder: “Mijn broertje kwam zonder te kloppen mijn kamer binnen toen we bezig waren. Gelukkig lagen we onder het dekbed. Hij kwam vragen of we met hem een spelletje wilden spelen. Een vrij awkward vraag op dat moment.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Toen we elkaar leerden kennen, waren we allebei nog maagd. We hebben samen alles ontdekt.”

Ik word helemaal wild als hij: “Me begint te kietelen. Het begint als een onnozel spelletje, maar draait vaak op veel spannendere zaken uit.”

Ik droom weleens van: “Een eigen plek waar niemand ons kan storen en waar we echt voldoende privacy en ruimte hebben.”

Nee, bedankt: “Ik las ooit een reportage over partnerruil en parenclubs, maar dat vond ik toch echt weird.”

Minpuntje: “Hij heeft meer zin in seks dan ik en trekt zich minder aan van het gebrek aan privacy. Ik vind het bijvoorbeeld ongemakkelijk om seks te hebben als er gezinsleden thuis zijn. Daar kan hij soms lastig over doen.”

Ik geef mijn seksleven een 7.

Lees ook 
Bedgeheimen: ‘Tijdens mijn burn-out hadden we zeven maanden lang helemaal geen seks’

Willem

Aantal vorige bedpartners: “Nul.”

De eerste keer samen: “Ik was zo zenuwachtig! We wisten allebei dat het die avond zou gebeuren, omdat haar ouders op vakantie waren. Ik had ook wat advies gevraagd aan vrienden met meer ervaring, maar uiteindelijk moesten we het toch zelf ontdekken. Gelukkig liep alles uiteindelijk vrij vlot.”

Wij vrijen: “Eén keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een superschattig neusje, maar ze vindt het niet leuk als ik dat zeg.”

Mijn favoriete standje: “Uiteraard girl on top: zo heb ik een fantastisch uitzicht.”

Zo vrijen we het vaakst: “Missionaris, en ook dat vind ik prima.”

De hotspot: “Het bed of de bank.”

Grootste bedblunder: “Ik ben een keer uit bed gevallen, heb mijn boxershort eens achterstevoren aangetrokken toen haar ouders eerder thuiskwamen en we zijn ooit betrapt door haar broertje.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde. Snel en hevig werkt niet altijd voor haar, maar ze geeft goed aan wanneer ze het zachter wil.”

Ik word helemaal wild als zij: “Luid kreunt. Dat gebeurt niet zo vaak, omdat ze zich wil inhouden als er gezinsleden thuis zijn.”

Ik droom weleens van: “Echt uitbundig en wild vrijen. Tot nu toe gaat het er meestal heel netjes en stilletjes aan toe. Ik wacht op de dag dat alle remmen losgaan!”

Nee, bedankt: “Alles wat vuil is of pijn doet: plassen, poepen, heavy bdsm en anale seks.”

Minpuntje: “Ik vind het soms jammer dat ze zich zo veel aantrekt van haar privacy. Hoewel ik er zeker van ben dat niemand ons kan horen, wil zij amper seks hebben als er mensen in huis zijn.”

Ik geef mijn seksleven een 6,5.

Dit artikel komt uit Flair 43-2020. Deze editie ligt van 21 oktober t/m 27 oktober in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers, beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee