Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Wij vrijen al maanden niet meer’

Bedgeheimen: ‘Wij vrijen al maanden niet meer’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Wij vrijen al maanden niet meer’

Zij is 31 en projectmanagement-assistant. Hij is 33 en commercieel adviseur. Ze zijn acht jaar samen en hebben twee kinderen.

Yana

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “In het begin van onze relatie kwamen we de slaapkamer amper uit. De eerste keer dat we bij elkaar bleven slapen, deden we het zelfs zeven keer.”

We vrijen: “Niet. Ik vind het belangrijk dat niet alleen stellen met een geweldig seksleven hun bedgeheimen delen. Wij doen het al maanden niet meer. Ook dat moet bespreekbaar worden.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik ben gevallen voor zijn ogen. Die zijn door de jaren heen alleen maar sprekender geworden.”

Mijn favoriete standje: “Ik deed het graag lepeltje-lepeltje.”

De hotspot: “Gewoon in bed.”

Grootste bedblunder: “Het ging er soms hevig aan toe. Ooit ben ik wakker geworden met een blauw oog omdat ik tijdens het vrijen tegen de bedrand was gebotst.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat seks wel een belangrijk onderdeel van een relatie is, maar dat het losstaat van gek op elkaar zijn. Ondanks onze problemen in bed, zijn we er altijd voor elkaar.”

Missing link: “Dat we zo weinig seks hebben, heeft niets met aantrekkingskracht te maken. Ik zit gewoon niet goed in mijn vel en daardoor is seks het laatste waar ik aan kan denken.”

Ik droom weleens van: “Me weer kunnen openstellen. Ik werk eraan, maar zelfliefde is een groeiproces.”

Nee, bedankt: “Ik kan me niet meer voorstellen dat we een hele nacht wakker zouden blijven om seks te hebben. Ik wil graag weer een seksleven, maar kwaliteit gaat dan boven kwantiteit.”

Minpuntje: “Hij vindt het moeilijk om open over ons gebrek aan seks te praten. Onder zijn vrienden is dat taboe.”

Lees ook
Bedgeheimen: ‘De coronacrisis maakt het niet makkelijk voor jonge stellen die nog niet samenwonen’

Pieter

Aantal vorige bedpartners: “Twaalf.”

De eerste keer samen: “Ik herinner me dat niet te bevredigen gevoel nog heel goed. Elk uur van de dag hadden we zin in elkaar en deden we het ook.”

We vrijen: “Nul keer per week. Ik weet dat ik niet hoef te doen alsof ons seksleven geweldig is, maar toch vind ik het moeilijk om erover te praten. Ik heb het gevoel dat vrienden me een loser vinden als ik eerlijk ben.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Als ze lacht, licht haar hele gezicht op en straalt ze. Dat maakt haar nog mooier dan ze al is.”

Mijn favoriete standje: “Ik voel haar het best als ik achter haar zit.”

De hotspot: “In bed is prima.”

Grootste bedblunder: “Ik herinner me dat ze ongesteld werd tijdens het vrijen. Na mijn orgasme zat het bed vol met bloed. Ik was helemaal in paniek, dacht dat ik bloed had gespoten.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Een tijd lang verbloemde ik de situatie als ik met vrienden over seks sprak. Dankzij de open gesprekken met Yana, durf ik tegen anderen eerlijker te zijn.”

Missing link: “Dat je na een tijdje minder seks hebt, lijkt me normaal. Maar toen het heel weinig werd, dacht ik dat ze me niet meer aantrekkelijk vond. Nu weet ik dat het anders zit.”

Ik droom weleens van: “Een gezond seksleven waarbij we ons allebei weer goed voelen.”

Nee, bedankt: “Ik heb helemaal geen behoefte meer aan kinky experimentjes. Door de afgelopen periode heb ik ‘gewone’ seks des te meer leren waarderen.”

Minpuntje: “Ik hoef er niet om te liegen: ik mis de seks. Maar dat neemt niet weg dat ik respect heb voor haar gevoelens.”

Dit artikel komt uit Flair 06-2021. Deze editie ligt van 10 februari t/m 17 februari in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Getty

Shoppen is altijd een goed idee