Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Zolang we ons er allebei goed bij voelen, is geen experiment mij te gek’

Bedgeheimen: ‘Zolang we ons er allebei goed bij voelen, is geen experiment mij te gek’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Zolang we ons er allebei goed bij voelen, is geen experiment mij te gek’

Zij is dertig en klinisch psycholoog. Hij is 32 en ondernemer. Ze zijn twee jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen in Flair deze week.

Laura

Aantal vorige bedpartners: “Negen.”

De eerste keer samen: “Ik was zo zenuwachtig! Aan ervaring geen gebrek, maar ik was zo verliefd en dat deed rare dingen met me. Ik heb het heel intens beleefd en ben daarna als een blok in slaap gevallen. Pure ontlading, denk ik.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft een heel warme uitstraling. Dat maakt hem nog mooier dan hij al is aan de buitenkant. Ik houd ook veel van zijn mannelijke, maar zachte handen.”

Mijn favoriete standje: “Als we op onze zij liggen met onze gezichten naar elkaar toe. Lekker dicht bij elkaar.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen veel af.”

De hotspot: “Toen we samen een huis kochten, was een bad voor mij een absolute must. Om te relaxen, maar ook om met elkaar in te spelen. Water doet iets met mij.”

Grootste bedblunder: “Ik ben best onhandig, dus zijn penis is weleens net iets te ver gebogen, en zijn ballen hebben weleens een onbedoelde tik gekregen.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij is heel attent. Er gaat geen dag voorbij zonder dat hij me laat voelen hoe bijzonder ik ben.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn voeten masseert.”

Ik droom weleens van: “Seks onder water, ik ben een fervent duiker en de onderwaterwereld is zo’n apart universum. Dat moet gewoon geweldig zijn.”

Nee, bedankt: “Ik sta voor veel dingen open, zolang het maar met respect gebeurt.”

Minpuntje: “Elk koppel heeft kleine irritaties, maar die zijn te onbenullig om op te noemen. Ik kan alleen ons pittige werkschema bedenken.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5.

Lees ook 
Bedgeheimen: ‘We zouden het vaker kunnen doen, maar moet dat echt?’

Anouar

Aantal vorige bedpartners: “Twaalf.”

De eerste keer samen: “Ik weet zelfs nog wat ze aanhad toen het die avond gebeurde, omdat ik zo onder de indruk was. Een knaloranje jurk met daaronder een spierwit setje. Ik zou bijna zeggen dat het zonde was om het uit te doen, maar dan zou ik liegen.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een sportief figuur en daar houd ik van, maar er gaat niets boven die schattige glimlach en pretoogjes van haar.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het prettig als we elkaar kunnen aankijken, dus alles met onze gezichten naar elkaar toe.”

Zo vrijen we het vaakst: “We hebben geen standaard standje.”

De hotspot: “Kingsize bed, please. Dat was een investering waar ik niet op wilde besparen. We hoeven ons nooit in te houden, er is altijd plaats genoeg om te rollebollen.”

Grootste bedblunder: “Ze is – terecht – trots op haar lange haren en verzorgt ze goed. Dat heb ik weleens tenietgedaan met een slecht gemikt kwakje.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Zij geeft me de motivatie om van elke dag iets bijzonders te maken. Natuurlijk zijn er offdays, maar dankzij haar verliezen we elkaar nooit uit het oog.”

Ik word helemaal wild als zij: “Aan mijn ballen likt.”

Ik droom weleens van: “Seks op de top van een berg. Helemaal alleen met de prachtige natuur om ons heen.”

Nee, bedankt: “Zolang we ons er allebei goed bij voelen, is geen experiment mij te gek.”

Minpuntje: “We leggen de lat hoog voor onszelf, op alle vlakken. Dat zorgt voor veel hoogtepunten, maar misschien moeten we onszelf net iets vaker ‘een goed gemiddelde’ gunnen.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Dit artikel komt uit Flair 1-2021. Deze editie ligt van 6 januari t/m 12 januari in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee