Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Toen de spanning niet meer te houden was, belandden we op de vloer van zijn kantoor’

Bedgeheimen: ‘Toen de spanning niet meer te houden was, belandden we op de vloer van zijn kantoor’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Toen de spanning niet meer te houden was, belandden we op de vloer van zijn kantoor’

Zij is 28 en ondernemer. Hij is 42 en ondernemer. Ze zijn drie jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Lily

Vorige bedpartners: “Veertien.”

Onze eerste keer samen: “Liet best lang op zich wachten. Er broeide al enkele maanden wat, maar geen van beiden durfden we de eerste stap te zetten. Uiteindelijk belandden we op de vloer van zijn kantoor toen de spanning echt niet meer te houden was.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij krijgt steeds meer grijze haren en dat vind ik aantrekkelijk. Zijn veertigerslook vind ik een turn-on, als hij tien jaar jonger was geweest, had hij me nooit kunnen krijgen.”

Mijn favoriete standje: “De schildpad: ik plat op mijn buik, hij op zijn knieën achter me. Zo gaat het diep en hard.”

En zo vrijen we het vaakst: “We wisselen veel af, maar voeren geen circuswaardige toestanden op. Eerder de klassiekers: lepeltje-lepeltje, cowgirl, doggy, missionaris en allerlei varianten daarop.”

De hotspot: “Ik vind het heel geil als hij me begint uit te kleden in de keuken en we het tegen het aanrecht doen. De ochtend erna liggen onze kleren dan meestal nog op de vloer en heb ik ook nog eens een megahete flashback.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dankzij hem vind ik mijn lichaam – en specifiek mijn vagina – mooier dan ooit en kan ik écht in mijn lichaam zitten als we vrijen in plaats van in mijn hoofd.”

Ik word helemaal wild als hij: “Aan mijn oor likt.”

Ik droom weleens van: “Een triootje met een tweede vrouw. Maar ik zou toch te jaloers zijn en haar weer uit ons bed trappen.”

Nee, bedankt: “Ik ben heel open-minded en wil bijna alles wel proberen. Het enige wat ik dan echt een must vind, is dat alle plekken die ik aanraak of lik perfect verzorgd zijn.”

Minpuntje: “We zijn een heel vurig koppel en delen alles: een zaak, een gezin, hobby’s en een gepassioneerd seksleven. Dat heeft meestal voordelen, maar kan ook voor flinke aanvaringen zorgen.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Lees meer
Bedgeheimen: ‘In het begin deden we het soms zelfs vijf keer per nacht’

Raf

Vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer: “Toen we eindelijk de stap durfden te wagen en het ervan kwam in mijn kantoor, was ik op slag bloednerveus. Ik voelde zo veel druk om goed te presteren toen ik haar eindelijk in mijn armen had, dat ik amper nog wist hoe het moest.”

Wij vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Lily heeft perfecte verhoudingen: een ronde en strakke kont, een fijne taille, volle borsten, lange benen. Toch is haar gezicht mijn absolute favoriet.”

Mijn favoriete standje: “Het is onmogelijk kiezen tussen cowgirl of achter haar zitten. Dat is kiezen tussen zicht op perfecte billen en zicht op perfecte borsten: mission impossible.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen best veel af. We doen het ook op verschillende plaatsen in huis, wat ons er soms ook toe verplicht creatievere houdingen aan te nemen.”

De hotspot: “Ik heb een bank in mijn kantoor waarop we ontzettend geile seks hebben gehad. Telkens als ik die zie staan, heb ik de opwindendste flashbacks.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik ben misschien wat ouder dan zij, maar zij is degene die mijn wereld heeft geopend op dat vlak. Ik experimenteer nu veel meer dan in mijn eerdere relaties.”

Ik word helemaal wild als zij: “Luid begint te kreunen.”

Ik droom weleens van: “Een triootje. Dat is de enige ‘clichéfantasie’ die we nog nooit hebben gerealiseerd.”

Nee, bedankt: “Ik vind het geweldig om samen met Lily mijn grenzen te verleggen, maar alles wat je eigenlijk op een wc doet, hoort naar mijn mening niet thuis in de slaapkamer.”

Minpuntje: “We hebben een gezin, een relatie en een zaak samen. Als we een flinke discussie op het werk hebben gehad, ben ik er ’s avonds in bed niet helemaal bij.”

Ik geef mijn seksleven een tien

Dit artikel komt uit Flair 12-2020. Deze editie ligt van 18 t/m 24 maart in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee