Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Voor mij echt geen mannen in bed. Een dildo werkt net zo goed’

Bedgeheimen: ‘Voor mij echt geen mannen in bed. Een dildo werkt net zo goed’

Bedgeheimen: ‘Voor mij echt geen mannen in bed. Een dildo werkt net zo goed’

Silke is 26 en hr-consultant. Rosalie is 28 en verzorgende. Ze zijn drie jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Silke

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer samen: “We leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Na een date of vier vroeg Rosalie me of ik wilde blijven slapen. Die nacht hebben we elkaar met onze handen verkend.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een sprekende blik, die soms recht mijn ziel in lijkt te kijken.”

Mijn favoriete standje: “Ik houd het meest van orale seks en lig dan ‘t liefst onder het dekbed met mijn hoofd diep in de kussens.”

Zo vrijen we het vaakst: “Er wordt heel veel gezoend bij ons. Soms kunnen we een halfuur kussen voordat er een kledingstuk uitgaat.”

Grootste bedblunder: “Ik wilde als verrassing een vormpje in mijn schaamhaar scheren, maar dat mislukte faliekant. Alles moest eraf en daar is Rosalie niet zo’n fan van.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze spreekt vaak uit hoe mooi ze mijn lichaam vindt en dat geeft me een goed gevoel over mezelf. Sinds ik met haar samen ben, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid.”

Ik word helemaal wild als zij: “Mij in mijn nek of mijn oren kust.”

Ik droom weleens van: “Seks met een strap-on.”

Nee, bedankt: “Voor mij echt geen mannen in bed. Een dildo werkt net zo goed.”

Minpuntje: “Als we uitgaan, flirt ze met iedereen. Ik weet dat het onschuldig is, maar wil niet dat mannen een verkeerd idee krijgen.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Tijdens of voor een vrijpartij naar porno kijken maakt me onzeker’

Rosalie

Aantal vorige bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer samen: “Ik nodigde haar uit in mijn flat. Na een hapje en een filmpje stelde ik subtiel voor om de nacht samen door te brengen. Ik herinner me vooral dat ik haar huid opvallend zacht vond.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik ben gek op haar kontje. Elke keer als ze voorbijloopt, moet ik erin knijpen.”

Mijn favoriete standje: “Ik geef heel graag orale seks, maar wil dan wel comfortabel kunnen liggen en makkelijk bij haar poes komen.”

Zo vrijen we het vaakst: “We houden geen van beiden van te ruwe of dominante seks, dus nemen we meestal uitgebreid de tijd en doen het zacht.”

Grootste bedblunder: “In het begin deden we het niet als we ongesteld waren. Omdat onze menstruatie niet gelijk op liep, hadden we de helft van de maand geen seks.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Voor Silke had ik het nog maar één keer met een vrouw gedaan. Ik had nog niet zo veel ervaring en heb dus veel geleerd over het vrouwelijk lichaam en hoe je dat echt verwent.”

Ik word helemaal wild als zij: “Met haar kont loopt te schudden.”

Ik droom weleens van: “Een bondage-avontuur.”

Nee, bedankt: “Ik ben niet wild van seksspeeltjes maar doe het soms wel, omdat zij het leuk vindt.”

Minpuntje: “Omdat ik vroeger met mannen ging, is ze soms een beetje jaloers als ik wat flirterig ben met mannelijke vrienden.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Dit artikel komt uit Flair 28-2020. Deze editie ligt van 8 juli t/m 14 uli in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Beeld: iStock