Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘Een van de eerste keren is het condoom gescheurd’

Bedgeheimen: ‘Een van de eerste keren is het condoom gescheurd’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘Een van de eerste keren is het condoom gescheurd’

Zij is twintig en student toerisme en recreatie, hij is 26 en animator. Ze zijn een jaar en zeven maanden samen en doen uit de doeken over hun bedgeheimen.

Melanie

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

Onze eerste keer samen: “We leerden elkaar kennen op vakantie. Hij leek toen een echte player, maar dat viel uiteindelijk wel mee. Eenmaal weer thuis, bleven we pas na een paar dates bij elkaar slapen.”

We vrijen: “Als we samen zijn.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft Italiaanse roots en heeft dus prachtige, zwoele en donkere ogen. Hij kan heel verleidelijk kijken.”

Mijn favoriete standje: “In lepeltje-lepeltje kan hij me goed knuffelen terwijl we het doen. Dat vind ik supergezellig en liefdevol.”

Zo vrijen we het vaakst: “We wisselen veel af, maar beginnen altijd met een uitgebreid voorspel. Dat vind ik heel belangrijk.”

Grootste bedblunder: “Een van de eerste keren dat we het deden, is het condoom geknapt. Dat ontdekten we pas nadat we klaar waren. Ik heb toen de morning-afterpil moeten nemen. Dat vond ik best heftig.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij houdt ervan om mij ook anaal te stimuleren met zijn vingers of zijn tong. Aanvankelijk vond ik dat wat raar en ongemakkelijk, maar eigenlijk voelt het wel heel fijn.’

De hotspot: “We hebben al vaak in hotelkamers geslapen en dat is telkens weer speciaal. Daar voelt alles toch nog net iets romantischer dan thuis.”

Ik word helemaal wild als hij: “Me aankijkt met die geile blik van hem.”

Ik droom weleens van: “Seks in een caravan. Tja, dat lijkt me echt heel gezellig en romantisch, what can I say?”

Nee, bedankt: “Bdsm zegt me niets. Ik houd niet van pijn en vind er niets erotisch aan.’

Minpuntje: “We zitten beiden in de toeristische sector en dat betekent dat we ook regelmatig een tijdje in het buitenland verblijven. We proberen elkaar dan wel op te zoeken en dan is het vuurwerk, maar in die periodes zien we elkaar wel minder vaak.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Lees meer
Bedgeheimen: ‘Ze lijkt een timide meisje maar als ze loskomt, is ze echt een wild beest’

Marco

Aantal vorige bedpartners: “Zes.’

We vrijen: “De ene maand wat meer dan de andere.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik houd van haar wulpse rondingen. Ze heeft het lichaam van een vrouw, niet van een meisje. Dat vind ik sexy.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het heel opwindend als ze boven op me zit. Dan heb ik het beste uitzicht en kan ik haar ook goed zien genieten.”

Zo vrijen we het vaakst: “We werken niet de hele Kamasutra af, maar ik heb toch het gevoel dat het er altijd anders aan toegaat.”

Grootste bedblunder: “Toen we nog maar net samen waren, hebben we even flink gezweet: het condoom was gescheurd en dat hadden we niet op tijd door. Gelukkig kreeg dat geen staartje. Een tijdje daarna is ze aan de pil gegaan, dat stelt ons toch wat meer gerust.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze leest vaak boeken en artikelen over seks en tantra. Soms proberen we zoiets nieuws uit. De ene keer is het een meevaller, de andere keer vind ik het maar niets, maar ik vind het altijd leuk om het samen uit te proberen.”

De hotspot: “Het laatste hotel waar ik werkte was echt top. Daar wil ik met plezier weer met haar slapen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Het initiatief neemt. Er is niets opwindender dan weten dat zij evenveel zin heeft in mij als ik in haar.”

Ik droom weleens van: “Seks op de Eiffeltoren of een ander wereldberoemd monument.”

Nee, bedankt: “Plas- en poepseks zijn een absolute no-go.”

Minpuntje: “Soms zijn we een paar weken of zelfs een paar maanden in het buitenland. Dan kunnen we het minder vaak doen. Als we elkaar opzoeken, proberen we dat zo goed mogelijk in te halen. En we zijn ondertussen ook goed in sexting.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Dit artikel komt uit Flair 8-2020. Deze editie ligt van 19 t/m 25 februari in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee