Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bedgeheimen: ‘In het begin deden we het soms zelfs vijf keer per nacht’

Bedgeheimen: ‘In het begin deden we het soms zelfs vijf keer per nacht’

Relaties & opgebiecht
Bedgeheimen: ‘In het begin deden we het soms zelfs vijf keer per nacht’

Zij is 24 en commercieel medewerker. Hij is 24 en werkt als timmerman. Ze zijn één jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Jetteke

Aantal vorige bedpartners: “Elf.”

De eerste keer samen: “Na een avondje Netflix and chill bleef hij slapen. We waren allebei op van de zenuwen. Na een tijdje gaven we het maar gewoon op, omdat we zo aan het emmeren waren.”

We vrijen: “Twee à vier keer per week. We zien elkaar alleen in het weekend, dus alles hangt af van hoeveel zin we die avond hebben.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn stevige, gespierde armen.”

Mijn favoriete standje: “Doggystyle of lepeltje-lepeltje.”

Zo vrijen we het vaakst: “We variëren vaak: van doggystyle en cowgirl tot nieuwe dingen die we proberen. Het is nooit saai.”

De hotspot: “Op de bank vind ik het gezellig.”

Grootste bedblunder: “We hadden ooit seks in de auto. Voor we begonnen, keken we goed rond om er zeker van te zijn dat er geen pottenkijkers waren. De kust leek veilig, tot ik na ons potje vrijen uit de auto stapte en zag dat er een man in een busje naar ons zat te gluren. Dat vond ik zo vunzig.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat seks niet alleen draait om zíjn genot, maar dat ik zelf ook mag genieten. Dat heb ik in vorige relaties nooit gedaan.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn heupen vastpakt, me streelt en dan in mijn oor fluistert.”

Ik droom er weleens van: “Om me helemaal aan John over te geven, inclusief handboeien en blinddoek.”

Dit wil ik nooit meer doen: “Anale seks. We hebben het één keer geprobeerd, maar het viel echt niet mee.”

Nee, bedankt: “Bdsm.”

Minpuntje: “John werkt fulltime en moet vaak overwerken. Soms heeft hij meer zin dan ik, op andere momenten juist minder. Daar heb ik begrip voor, maar als ochtendmens vind ik het een turn on om in elkaars armen wakker te worden en dan verder te gaan.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5.

Lees meer
Bedgeheimen: ‘We wonen beiden nog thuis, dus seks op een andere plek in huis wordt lastig’

John

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “Die verliep niet vlot. We keken een film en sliepen daarna samen. Die nacht gebeurde er niets meer, want wat we ook probeerden, het lukte me niet. Gelukkig was dat probleem het weekend daarna van de baan.”

We vrijen: “Eén keer per week. We zien elkaar maar één avond. In het begin deden we het die nacht soms zelfs vijf keer, maar dat is ondertussen wel minder geworden.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik ben gek op haar ronde, volle kont.”

Mijn favoriete standje: “Doggystyle, al gaat de seks dan vaak wel snel. Ook vind ik het heerlijk als Jetteke me pijpt.”

Zo vrijen we het vaakst: “In doggystyle en missionaris, vaak met haar benen leunend tegen mijn schouders.”

De hotspot: “In bed blijft het comfortabel. Dat kun je van de auto niet zeggen, zeker niet als er iemand naar je zit te gluren.”

Grootste bedblunder: “Ze liet een keer een scheet tijdens het vrijen en daardoor kregen we de slappe lach. Best grappig, maar het moment was wel voorbij. We raakten niet meer in the zone.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Zij laat me inzien dat seks een vorm van puur genieten kan zijn.”

Ik word helemaal wild als zij: “In mijn oor begint te kreunen.”

Ik droom er weleens van: “Om met ijsblokjes te experimenteren.”

Dit wil ik nooit meer doen: “Anale seks vond ik geen fijne ervaring. Soms merk ik ook dat Jetteke zin maakt om mij een plezier te doen. Dat wil ik eigenlijk niet, maar soms is het verlangen sterker dan ikzelf en vrijen we toch.”

Nee, bedankt: “Bdsm is in mijn ogen mishandeling.”

Minpuntje: “Als ze me pijpt, is Jetteke nog weleens onzeker. Dat is jammer. Ze heeft soms ook minder zin dan ik. Dat probeer ik te respecteren, maar soms probeer ik haar toch over te halen.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5.

Dit artikel komt uit Flair 11-2020. Deze editie ligt van 11 t/m 17 maart in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee