Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > 9 plekken om op je seksbucketlist te zetten

9 plekken om op je seksbucketlist te zetten

Relaties & opgebiecht
9 plekken om op je seksbucketlist te zetten

Tuurlijk is je bed comfortabel. Zacht, vertrouwd, en je kunt na een vrijpartij lekker dicht bij elkaar kruipen. Maar gemak is niet alles als het op seks aankomt. Verleg je grenzen eens en heb seks op deze 9 plekken van de seksbucketlist. Spanning verzekerd!

1. De tuin
Als het zomer is, kun je heerlijk in je eigen tuin slapen. Haal je luchtmatras van de zolder, zoek een grote slaapzak (of misschien twee exemplaren die je aan elkaar kunt ritsen?) en breng de nacht door onder de blote sterrenhemel. Toch liever wat meer ‘afgeschermd’? Sla je tent dan op! Weet je meteen of je die weer een zomer mee kunt nemen naar Frankrijk.

2. In een hotel
Zoek een romantisch, mooi hotel. Boek een nacht voor jullie tweeën en vrij de sterren van de hemel. Je hoeft je geen zorgen te maken over vuile lakens, een rommelige kamer of wat de buren zouden denken als jullie iets te luidruchtig zijn. En wie weet heeft je hotelkamer een privébalkon dat je eens kunt testen? ’s Morgens is er vast wel roomservice.

3. In het huis van een vriendin
Nee, niet om je vriendin duidelijk te maken dat jij en je lief superhete seks hebben. Wél omdat je wellicht extra je best zult doen om heel zachtjes te doen en je juist daardoor veel intiemer bent met elkaar.

4. Op een feestje
Zoek een plekje waar jullie heel even met z’n tweeën kunnen zijn en geniet een kwartier lang heel intens van elkaar. Wedden dat de glimlach de hele avond niet van je gezicht zal verdwijnen? En zo’n gedeeld geheim is toch fantastisch en spannend?

5. Voor een spiegel
Of die nu aan het plafond hangt of naast je bed staat: om een of andere reden geeft een spiegel je vrijpartij extra opwinding. Proberen, dus!

6. In de auto
Toegegeven, voor het gemak moet je daar zeker niet vrijen. Een auto is immers allesbehalve comfortabel. En toch zou je ‘m op je seksbucketlist moeten zetten. Zet je auto aan de kant van een rustige weg en doe de stoelen plat. Of kruip op de achterbank. Herinner je je nog die scène in Titanic met Kate en Leo?

7. Een parkeergarage of parking
Klinkt de straat wat te gek voor jou? Probeer dan eens een parkeergarage of parking. Hier vind je vast een verlaten plekje.

8. In de wellness
Huur voor een paar uurtjes een privé-unit in een wellnesscenter. Ga letterlijk élk plekje af. De jacuzzi, de sauna of het zwembad? Hey, liever alle drie!

9. Een park of een bos
Wacht tot het wat later op de dag is (we willen immers geen spelende kinderen afschrikken), neem een dekentje en een fles wijn mee en maak het gezellig met zijn tweetjes. De stilte op de achtergrond en de onvertrouwde geluiden maken het moment alleen maar intiemer.

Beeld: Corbis | Gifs: Giphy

Lees ook

Shoppen is altijd een goed idee