Je bent hier: Home > Opgebiecht > 9 films die je als echte fan van Fifty Shades zeker niet mag missen

9 films die je als echte fan van Fifty Shades zeker niet mag missen

Opgebiecht
9 films die je als echte fan van Fifty Shades zeker niet mag missen

Het wachten is eindelijk beloond: afgelopen week is de film Fifty Shades Freed in première gegaan. Kun jij geen genoeg krijgen van de sexy avonturen van de hoofdrolspelers? Dan mag je ook deze films niet missen.

Lees ook: Jamie Dornan, ook wel Christian Grey, zingt zélf soundtrack in voor Fifty Shades Freed

In iedere film speelt het wel een rol, of dat nu de rode draad is of een bijzaak: de liefde. We zetten er een paar voor je op een rij die je hoe dan ook gaat waarderen als je groots fan bent van Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker én Fifty Shades Freed.

1. The Client List

Wanneer haar familie uit huis gezet dreigt te worden en haar vriend werkloos raakt, zit er niets anders op voor Samantha: het voormalig model gaat aan de slag bij een massagesalon om geld in het laatje te brengen. Maar met alleen een massage komt ze er niet, haar klanten verwachten nét iets meer. Te zien op Netflix.

2. No Strings Attached

Emma, gespeeld door Natalie Portman, heeft een drukke carrière. En waar haal je dan nog de tijd vandaan om op zoek te gaan naar een potentiële bedpartner? Precies, die heb je niet. De uitgelezen kans voor Emma om het over een andere boeg te gooien; ze spreekt met haar beste vriend Adam af een seksuele relatie aan te gaan zónder verplichtingen. Maar lukt het ze om vrienden te blijven wanneer het meer dreigt te worden? Te zien op Netflix.

3. Passion

Passion is een erotische thriller en een remake van de Franse film Crime d’amour. Christine en Isabelle zitten beiden in het internationale bedrijfsleven, waarin Christine de andere vrouw steeds verder in haar machtsspelletje trekt. Totdat Isabelle het bed deelt met een van de minnaars van Christine… Te zien op Netflix.

4. 9 ½ Weeks

De verhaallijn van deze erotische dramafilm is vergelijkbaar met die van Fifty Shades of Grey, maar staat dichter bij de realiteit: Elizabeth, een assistente in een kunstgalerij, raakt verwikkeld in een affaire met John. Ze weet bijna niets van hem en zijn leven, behalve dat hij opwindende seksspelletjes met haar speelt. Dan begint hun relatie steeds gecompliceerder te worden. € 10,79 via bol.com.

5. Vicky Cristina Barcelona

Wanneer hoofdrolspelers Penelope Cruz en Scarlett Johansson (alleen daarom wil je ‘m al zien) op vakantie gaan naar Barcelona, worden ze verliefd op dezelfde man. En dat zorgt voor spannende, sexy scènes (zei er iemand trio?). € 7,99 via bol.com.

6. La Vie d’Adèle (Blue is the Warmest Colour)

Deze film duurt bijna drie uur, maar laat je niet afschrikken: hij vliegt voorbij. In La Vie d’Adèle is te zien hoe de 17-jarige Adèle verliefd wordt op Emma. Bereid je maar voor op veel en langdurige seksscènes. € 9,99 via bol.com.

7. Below her mouth

Jasmine heeft het helemaal voor elkaar; ze heeft een goede carrière als modejournalist en een fijne relatie waar ze de toekomst al voor aan het uitstippelen is. Maar na een avondje uit verandert haar leven in één klap. Ze ontmoet Dallas, waar ze na een aantal dagen al een affaire mee krijgt. Te zien op Netflix.

8. You Me Her

Wat doe je als je relatie wel een boost kan gebruiken? In deze serie gaat een getrouwd stel het avontuur aan met een escort om hun relatie nieuw leven in te blazen. Maar of dat wel zo’n goed idee is? Als er liefde in het spel komt, wordt het tóch een tikkie ingewikkeld. Te zien op Netflix.

9. Secretary

Als Lee Holloway op zoek gaat naar een baan, kan ze al snel aan de slag als secretaresse bij een advocatenbureau. Wat begint als een doodgewone – bijna saaie – bijbaan, resulteert al gauw in een spannende (lees: SM) relatie. € 19,99 via bol.com.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Productie: Sien Boonen | Beeld: Fifty Shades Darker poster