Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > 7 vragen die je mannen niet moet stellen

7 vragen die je mannen niet moet stellen

7 vragen die je mannen niet moet stellen

Laten we er geen doekjes om winden: wij vrouwen zijn vaak veeleisend en nieuwsgierig. En kletsen kunnen we ook als geen ander. Maar als jij je vriend niet wilt afschrikken, overval hem dan zéker niet met deze vragen.

“Je bent zo stil. Is er iets?”

Mannen zijn geen multitaskers. Wanneer ze eten, éten ze, wanneer ze lezen, lézen ze. Om daarbij nog allemaal dingen erbij te doen, is hun brein gewoon niet genoeg ontwikkeld. Als je lief even aan de stille kant is, wil dat dus niet gelijk zeggen dat er iets ernstigs aan de hand is.

“Kan je voor mij ook maandverband meenemen van de winkel?”

Voor mannen is maandverband kiezen moeilijker dan ontbijtgranen kopen. Hoewel, in dat laatste geval komen ze ook steevast met het verkeerde merk thuis. Met of zonder vleugeltjes, ultra, ultra plus, night, extra hygiëne, aloë vera… Zet mannen voor het rek in de afdeling vrouwenhygiëne en ze krijgen prompt zweethandjes.

“Past dit topje op deze broek?”

Als een vrouw moet vertrouwen op de smaak van haar vriend, zou ze heel de dag
naakt rondlopen. Daarom val je je vriend beter niet lastig met die vraag. Als mannen “ja hoor” zeggen, dan vinden wij dat ze zich er ‘gemakkelijk’ van af willen maken. Zeggen ze: “Zou je toch niet eerder dat blauwe topje aantrekken?”, dan zijn we gegarandeerd nog een uur extra bezig met het uitzoeken van een nieuwe outfit. Nog één tip: over schoenen weten mannen ook niets.

“Is dit je laatste biertje?”

Geen enkele man wil in het bijzijn van zijn vrienden als een kleuter behandeld worden, zelfs niet door zijn vriendin. Als je echt met hem naar huis wil, pak je het beter zo aan: verleid hem en geef hem het gevoel dat hem een wilde nacht tussen de lakens te wachten staat. Hij zal thuis nog twee minuten aandringen om daarna als een blok in slaap te vallen. Zijn vrienden zullen je niet zien als een party pooper en jij krijgt wat je wil.

“Zie je niets aan mij?”

Mannen hebben meestal geen oog voor kleine veranderingen. Van raadselspelletjes houden ze evenmin. Zeg liever direct wat er nieuw is aan je en vraag daarna desnoods zijn mening. Maar verwacht geen deskundige analyse.

“Hoe was je ex in bed?”

Serieus? Waarom zou je jezelf kwellen met het beeld van je vriend die zich hortend en stotend naar een hoogtepunt werkt… met een ander? Als je merkt dat je hem zonder moeite opgewonden krijgt, hoef je zulke vragen helemaal niet te stellen. Vraag hem liever wat hij opwindend vindt aan jou.

“Ben ik echt niet aangekomen?”

Mannen merken het écht niet op wanneer je een pondje of twee meer rond je heupen hebt zitten. Als dat ‘welvaartsbuikje’ dan toch een te grote omvang begint aan te nemen, zal je het wel op tijd horen. Tot dan doe je er beter aan om hem niet lastig te vallen met zulke kleine dingen.

9 vragen die mannen wél willen horen

 1. Wat wil je vanavond eten? 
  De liefde van de man gaat nog steeds door de maag.
 2. Kan je het jampotje voor me openmaken? 
  Omdat het altijd leuk is om je spierballen te laten rollen voor het hulpeloze vrouwtje.
 3. Wil je nog iets drinken? 
  Het is onbeleefd om een traktatie af te slaan.
 4. Zou je de rits van mijn jurkje even kunnen dichtdoen? 
  Geen probleem, maar niet schrikken als je plots een natte klapzoen in je nek krijgt.
 5. Had jij geen nieuwe iPhone nodig? 
  Omdat jongens écht graag speelgoed kopen.
 6. Wil je mijn nieuw lingeriesetje zien? 
  Omdat lingeriesetjes altijd interessanter zijn dan voetbal op tv.
 7. Gaan we vandaag eens gezellig nietsdoen? 
  Omdat ongegeneerd niksen een van ’s mans favoriete activiteiten is.
 8. Zal ik de BOB zijn? 
  Als je het dan toch zo vriendelijk voorstelt…
 9. Kies jij een filmpje?
  Omdat het dan voor één keer niet The Notebook is.

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Isa Naeyaert