Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > 6 signalen dat je beter kunt krijgen

6 signalen dat je beter kunt krijgen

Relaties & opgebiecht
6 signalen dat je beter kunt krijgen

Zijn jullie gelukkig samen? Of zijn er toch een aantal strubbelingen in jullie relatie? Hier zijn zes signalen dat je beter kunt krijgen.

1. Je voelt je onzeker als jullie samen zijn

Oké, je vriend hoeft je echt niet elke dag te vertellen hoe mooi je bent, maar af en toe kan zeker geen kwaad. Toch moet je ook zonder woorden het gevoel krijgen dat jij voor hem de mooiste bent. Denk je soms dat je vriend je niet meer ziet zitten? Twee woorden: niet oké.

2. Hij laat zijn smartphone nooit los

Als jullie samen zijn, heeft hij in plaats van jouw hand zijn smartphone vast. Wanneer jullie niet samen zijn, duurt het soms eeuwen voor je een reactie van hem krijgt. Zo weet je dat hij je berichtje wel gezien heeft, maar het gewoon negeert.

3. Hij vergeet dingen die belangrijk voor je zijn

Je hebt een belangrijke sollicitatie of een functioneringsgesprek? Dat zou je vriend op z’n minst moeten onthouden. Het bewijs van een goede relatie is dat hij interesse toont in jouw leven.

4. Je krijgt meer complimenten van je vriendinnen

Je hubby zou de nummer-één-persoon moeten zijn die je in de watten legt. Krijg je toch meer complimenten van je bff’s dan van je bf? Dan is er toch iets mis in jullie relatie.

5. Je bent de helft van de tijd ongelukkig

Relaties zijn niet altijd rozengeur en maneschijn, maar je zou toch het grootste deel van de tijd happy met je vriend moeten zijn. Vraag jezelf af of je gelukkig bent in je relatie.

6. Hij behandelt zijn vriendinnen beter

Natuurlijk behandelt hij zijn vriendinnen goed, maar heb je het gevoel dat hij ze meer aandacht geeft dan jou? Dit mag in geen enkele situatie het geval zijn.

(Beeld: Corbis)

Lees ook

Shoppen is altijd een goed idee