Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > 5x intiem zijn zonder seks te hebben

5x intiem zijn zonder seks te hebben

5x intiem zijn zonder seks te hebben

Is seks het belangrijkste voor een passionele relatie? De meningen zijn daarover verdeeld. Maar gelukkig is er ook een tussenweg. Ja-ha, je kunt heus wel ‘intiem’ zijn met elkaar zónder dat je daarvoor een potje hoeft te rollebollen. LotteLust vertelt je hoe je dat doet. Misschien is dit zelfs nog beter dan een zweterige vrijpartij…

Tekst LotteLust | Beeld iStock

Een lange massage

Een massage is een heerlijk cadeautje om te krijgen, het geven ervan is vaak wat minder leuk. Vandaar dat stellen dit maar weinig doen.Uit recent onderzoek van Northumbria University blijkt dat stellen die elkaar regelmatig masseren een stuk gelukkiger zijn. Dus koop wat heerlijk ruikende massageolie in, lees deze tips om een massage-pro te worden en masseren maar!

Was elkaar

Elkaars lichaam verzorgen is een van de meest intieme dingen die je kunt doen. Het is namelijk iets wat niemand anders doet behalve je partner zelf. Ga samen onder de douche of in bad en was elkaars haar en zeep elkaar in. Het doel hoeft niet eens te zijn om seks te hebben; het gebrek ervan maakt het gebaar misschien zelfs specialer. Je doet het namelijk voor elkaar en niet om er een orgasme voor terug te krijgen. Dat is echte liefde.

Kook voor hem

Liefde gaat door de maag. Voor hem koken is de beste manier om zonder woorden ‘ik hou van je’ te zeggen. Een vrouw die zich heeft uitgesloofd in de keuken om zijn favoriete eten te bereiden wordt door veel mannen onweerstaanbaar gevonden.

Wees de grote spoon

Misschien zal je partner het niet zo snel toegeven, maar ook hij wil weleens de kleine spoon zijn. Draai de rollen eens om en kruip hem stevig aan in bed. Dit zijn zijn favoriete knuffelposities.

Een potje zoenen

Wanneer hebben jullie voor het laatst écht gezoend? Echt alleen gezoend, wel met tong erbij natuurlijk. Een potje tongen doen veel stellen vooral in het begin van jim relatie. Dan kon je soms uren verstrengeld bij elkaar liggen, soms zonder seks te hebben. Doe dat weer eens over en je zult zien dat er weer vlinders boven komen drijven. Check hier de beste zoentips allertijden.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

[RECENT_POSTS]