Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > 5 redenen waarom een TomTom je relatie gaat redden

5 redenen waarom een TomTom je relatie gaat redden

Relaties & opgebiecht
5 redenen waarom een TomTom je relatie gaat redden

Het is één van de grootste frustraties tijdens een dagje uit of een vakantie; de weg kwijt raken. En of dat nu komt doordat de kaartlezer de kaart niet goed kan lezen, of de chauffeur zijn of haar rijkunsten en fotografisch geheugen onderschat,…het niet direct kunnen vinden van de bestemming kan leiden tot scheurtjes in de relatie.

Gelukkig rijden de meeste van ons niet meer rond met het 100.000 stratenboek op schoot, maar zijn er allerlei handige apparaten op de markt die het rijdende leven een stuk eenvoudiger maken. Niet alleen voor jezelf, maar juist óók voor die ander! Want streven we niet allemaal een harmonieuze relatie na?

5 redenen waarom je écht een TomTom aan moet schaffen

1. Tijdens vakanties en dagjes uit heb je geen discussie meer over het wel of niet kaart kunnen lezen. TomTom wijst je de weg, en heeft altijd gelijk!

2. In het schermpje van de routeplanner kun je precies aflezen hoe laat je op de plaats van bestemming aankomt. Handig want dan kun je exact op dát tijdstip een koud biertje of glaasje wijn klaar laten zetten.

3. Het handige aan een losse routeplanner is dat je je telefoon vrij kunt houden om te bellen. Zo hoef je niet te multitasken op één apparaat, daarnaast is het schermpje vaak groter dan van je mobiel en kun je de ogen goed op de weg houden. Geen discussie meer over gevaarlijk rijden!

4. Wil je een bepaalde route rijden? Of specifiek een aantal plaatsjes bezoeken onderweg? Stel dit dan heel eenvoudig van te voren in ,in je route, via Mydrive. Zo kunnen jullie genieten van de omgeving en elkaar.

5. POI’s, oftewel points of interest, zijn heel handig als je de plek van bestemming niet heel goed kent. Je kunt snel naar dichtstbijzijnde parkeerplekken, benzinestations of restaurants zoeken. Nooit meer zinloos rondjes rijden, gewoon ontspannen aan je date beginnen!

Lees ook

 

Shoppen is altijd een goed idee