Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > 5 goede redenen om elke dag seks te hebben

5 goede redenen om elke dag seks te hebben

Relaties & opgebiecht
5 goede redenen om elke dag seks te hebben

Drukke baan, volgeboekt sociaal leven, een huishouden dat constant overhoop ligt, kinderen… We hebben tegenwoordig amper tijd voor onszelf en onze partner. De oplossing? Gewoon elke dag seks. Ja, daar moet je dan ook tijd voor maken, inderdaad. Wij geven je 5 goede redenen om vaker seks te hebben!

1. Seks is hét perfecte middel tegen stress. Tijdens het vrijen produceren je hersenen gelukshormonen zoals endorfine en dopamine. Je ontspant je helemaal en je voelt je gelukkig. Na een stressdag is een vrijpartij dus het enige wat je nodig hebt!

2. Seks is gewoon gezond. Het is goed voor je bloeddruk, je immuniteit, je vetverbranding (doeiiii calorieën) en het helpt tegen pijn. Bij hoofdpijn heb je dus geen pijnstillers nodig!

3. Seks houdt je jong! Moeten we hier echt nog over uitweiden?

Elke dag seks is zo gezond!

4. Het is een manier om niet alleen fysiek, maar ook mentaal verbonden te zijn met je partner. Vrouwen voelen zich lang nadat ze gevreeën hebben met een man nog verbonden met hem. Doordat je zo intiem bent met elkaar, versterk je je relatie.

5. Je laat zien dat je veel voor je partner voelt en dat je je nog steeds aangetrokken voelt tot hem, zelfs als jullie al lang samen zijn. Voor hem is dat een heel groot compliment.

Gif: Giphy

Lees ook

Shoppen is altijd een goed idee