Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Zo zit je eyeliner in één keer goed

Zo zit je eyeliner in één keer goed

Zo zit je eyeliner in één keer goed

Heb jij ook elke keer weer struggles met het aanbrengen van je eyeliner? Soms lukt het je in één keer, maar het kan ook voorkomen dat je minuten bezig bent. Gelukkig is er een nieuwe tool in beautyland: het merk Beautyblender komt met de ‘Liner Designer’. Deze zorgt ervoor dat je altijd de perfecte wing maakt.

Zo werkt het

Eerst warm je het driehoekige vormpje op tussen je vingertoppen zodat het een beetje buigzaam wordt. Vervolgens kun je ermee aan de slag. De nieuwe beautytool heeft meerdere kanten, waardoor je ook meerdere looks kunt creëren. Druk de kant die je wilt gebruiken op je huid vlak naast je oog. Kies bijvoorbeeld voor  ‘Curvalicious’, ‘Short round’ of ‘Straight-Laced’. Hierna kun je met je eyeliner de perfecte lijn maken. Je kunt alle soorten eyeliner gebruiken, zoals vloeibare eyeliner of een potlood. Een extra voordeel van de Liner Designer: je kunt ermee voorkomen dat er tijdens het aanbrengen van je mascara make-up op je oogleden komt.

liner.desginer

Eyeliner

Vanaf maart is de Liner Designer te bestellen via deze website. Weet jij nog een handige eyeliner-truc? Deel ‘m met ons!

Lees ook:

 

Bron