Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Dit eenvoudige trucje zorgt direct voor een open en frisse blik

Dit eenvoudige trucje zorgt direct voor een open en frisse blik

Dit eenvoudige trucje zorgt direct voor een open en frisse blik

Doe jij ook altijd zoveel mogelijk mascara op je buitenste wimpers omdat je ogen dan meer open lijken? Helaas blijkt dit eigenlijk het tegenovergestelde effect te hebben: Als je te veel mascara aanbrengt op je buitenste wimpers krijg je eerder een triest of vermoeid gezicht. Hoe het dan wel moet, vraag je je af?

De boodschap is om gewoon te kijken naar de natuurlijke lengte van je wimpers. De wimpers in het midden van je oog – ongeveer onder het hoogste punt van je wenkbrauwboog – zijn het langst. Die moet je het meest benadrukken en kunnen dus zeker een extra laagje mascara gebruiken. Resultaat: een open en frisse blik.

De wimpers naar je buitenste ooghoeken toe worden vaak weer wat korter, als je daar extra lengte of volume creëert krijg je eerder ‘droopy’ eyes of een trieste, vermoeide blik. Dat wil dus niet zeggen dat je aan je buitenste wimpers geen mascara meer mag aanbrengen. Maar als je ergens een of twee extra laagjes wil aanbrengen voor meer impact, doe het dan liever in het midden.

Bron: Flair.be
Tekst: Charlotte De Loose

Lees ook:

Met deze tips heb je nooit meer vet haar

3 tips om jullie seksleven wat meer pit te geven

De perfecte rode lippen