Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Zo klinkt de animatieserie van de nieuwe K3’tjes

Zo klinkt de animatieserie van de nieuwe K3’tjes

Zo klinkt de animatieserie van de nieuwe K3’tjes

Hanne, Klaasje en Marthe vormen sinds enkele maanden K3. Sindsdien hebben ze niet meer stilgezeten. Ze hebben het ene optreden na het andere, hebben al verschillende videoclips opgenomen, en nu hebben ze ook nog hun stem geleend aan de vrolijke animatieserie De avonturen van K3.

Vanaf 1 april (écht waar!) kun je op RTL 8 (RTL Telekids) kijken naar De avonturen van K3. Elke werkdag rond 7.55 uur zijn de meiden als cartoon te zien.

‘Het is zó gek, maar ook zó leuk om jezelf te zien als getekend figuurtje en dan ook nog eens je eigen stem te horen’, aldus Hanne. Klaasje: ‘Wat leuk is aan de animatieserie, is dat onze alter ego’s in De Avonturen van K3 veel meer over the top avontuur meemaken dan wij in het echte leven. Optreden op de Bahama’s bijvoorbeeld, dat is iets wat we zelf echt niet snel doen.’ En ook Marthe vindt het wel heel bijzonder.

Over de animatieserie De Avonturen van K3

In de serie gaan de zangeressen van K3 op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte humoristische avonturen op hun pad tegenkomen.

Bekijk en lees ook: