Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Yieehaa! Er komt een nieuw Bridget Jones-boek

Yieehaa! Er komt een nieuw Bridget Jones-boek

Reizen & Uitjes
Yieehaa! Er komt een nieuw Bridget Jones-boek
Fantastisch nieuws! Schrijfster Helen Fielding heeft vandaag bekend gemaakt dat ze bezig is met het vierde deel van de Bridget Jones’s- serie: Bridget Jones’s Baby: The Diaries
Fielding laat Bridget meegroeien met haar trouwe lezers: de hoofdrolspeler is inmiddels moeder en het boek richt zich dus vooral op het moederschap, inclusief alle struggles die daar nu eenmaal bij horen.

bridgetjones2

Het boek volgt op het verschijnen van de gelijknamige film op 16 september, meldt The Guardian. Net als de eerste delen is het verhaal gebaseerd op de columns van Fielding voor de Britse krant The Independent.

“Bridget Jones gaat over hoe we willen voldoen aan de verwachtingen van anderen en hoe we echt zijn, zoals Jones ontdekt met haar ietwat roerige zwangerschap”, zegt Fielding. Het boek bevat bizarre adviezen van vrijgezellen en zelfvoldane moeders, chaos bij scans en zwangerschapsklasjes en vreugde, wanhoop en romantiek.

bridgetjones

Fielding’s debuutroman, Bridget Jones’s Diary was een wereldwijd succes in 1996, en samen met het vervolg in 1999, Bridget Jones: The Edge of Reason, zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht.

 

Dit is ook iets voor jou:

 

Bron: Nu.nl, beeld via giphy

Shoppen is altijd een goed idee