Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Hey ho let’s go! Center Parcs opent spectaculaire wildwaterbaan

Hey ho let’s go! Center Parcs opent spectaculaire wildwaterbaan

Reizen & Uitjes
Hey ho let’s go! Center Parcs opent spectaculaire wildwaterbaan

Ben jij dit jaar aangewezen om het familie- of vriendinnenweekend te organiseren? Dan hebben wij een gouden tip voor je. Center Parcs opent binnenkort namelijk een nieuwe wildwaterbaan. En ja, daarmee zijn de locatie én de activiteit een feit!

Langer twijfelen over de perfecte bestemming van jouw volgende weekend weg hoeft niet meer. De plek waar je moet zijn, is Center Parcs in Zandvoort. Hier is maandenlang gewerkt aan de nieuwe wildwaterbaan die vanaf september eindelijk geopend is voor publiek.

Binnen én buiten

Het waterparadijs heeft negen maanden op zich laten wachten, maar hé, dan heb je als bezoeker ook wat. De baan is namelijk maar liefst 116 meter lang geworden en er wordt ieder uur meer dan 2.400.000 liter water doorheen gepompt, zodat jij als een malle naar beneden kunt glijden. Hij begint binnen bij de Aqua Mundo en gaat vervolgens buiten verder.

Lees ook
Yes! Center Parcs opent het grootste waterparcours met 100+ hindernissen

Snel, sneller, snelst

Voor de echte waaghalzen onder ons: je komt onderweg op de wildwaterbaan een splitsing tegen. Hier kun je kiezen of je nóg sneller wil glijden. Spannend! Durf jij het aan?

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify.nl, Viraaltjes.nl | Beeld: iStock, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee