Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 x samen weg voor € 150

5 x samen weg voor € 150

5 x samen weg voor € 150

Zin om met z’n tweeën te genieten? Dat kan voor een Flair-prijsje én op een heel originele plekken: een kasteel, een warme blokhut of een vogelhuis op mensenformaat. 3 dagen samen weg voor maar € 150! 

De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel heeft bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B&B. Kom slapen in een groot vogelhuis, een raket of een vliegtuig!

Flair-aanbieding

Naast twee overnachtingen voor twee personen plus een uitgebreid ontbijt krijg je een gratis fles wijn, wandelroutes voor de omgeving en kun je gebruikmaken van wifi.

Reserveren

Reserveren via Devreemdevogel.nl o.v.v. het Flair-arrangement. De aanbieding geldt elke dag tot 2 april 2015, met elke dag tot 2 april 2015, met uitzondering van feestdagen en vakanties.

>> www.devreemdevogel.nl 

Frijters-en-Wessels-

Frijters en Wessels

Je slaapt in hartje Middelburg met uitzicht op de mooie Abdijtoren. Ook de kamer zelf, met oud balkenplafond, is een plaatje. H et ontbijt wordt geserveerd aan een lange sfeervolle eettafel. Ook is er een binnentuin én zit in hetzelfde pand een leuke interieurwinkel.

Flair-aanbieding

Naast twee overnachtingen voor twee, inclusief uitgebreid ontbijt krijg je kortingskaartjes voor het Zeeuws Museum om de hoek.

Reserveren

Reserveren via Frijtersenwessels.nl of Bedandbreakfast.nl o.v.v. het Flair-arrangement. De aanbieding geldt elke dag tot 31 december 2014.

>> www.frijtersenwessels.nl

leuke-trijne

Leuketrijne

Bij aankomst staat de wijn al klaar en ’s avonds gaat op het terras de vuurkorf aan. In het nabijgelegen Lemmer zijn leuke restaurantjes. en het ontbijt met een eitje van de eigen kippen, vers fruit en Fries suikerbrood is een feestje!

Flair-aanbieding

Naast twee overnachtingen voor twee personen plus een uitgebreid ontbijt krijg je een gratis fles wijn, fietsroutes voor de omgeving en kun je gebruikmaken van wifi.

Reserveren

Stuur een mail naar info@leuketrijne.nl of bel 0642137549 o.v.v. het Flair-arrangement. De aanbieding geldt elke dag tot 31 oktober 2014.

>> www.leuketrijne.nl

Kia-Ora

Kia Ora

De Russische blokhut Kia Ora is gemaakt van geurende lariksstammen die door hun isolerende werking in elk seizoen zorgen voor een lekkere binnentemperatuur. er is een keuken, boxspringbed en flatscreen-tv. De zee ligt op 1500 meter.

Flair-aanbieding

Het Flair-arrangement bestaat uit drie overnachtingen voor twee personen (exclusief ontbijt).

Reserveren

Reserveren kan via Huisjehurenterschelling.nl of bel (0515) 574428 o.v.v. het Flair-arrangement. De aanbieding geldt elke dag tot 30 november 2014.

>> www.huisjehurenterschelling.nl

bedin

Bed in de Betuwe

Genieten van persoonlijke aandacht in een idyllische omgeving. Wandel over landgoed Heerlijk Hemmen, langs de kasteelruïnes en door het historische dorp. Over verwen jezelf met een behandeling in de Beautykamer.

Flair-aanbieding

Naast twee overnachtingen voor twee personen inclusief uitgebreid streekontbijt krijg je een verwensetje voor onder de douche en € 10 korting op een gezichtsbehandeling of massage vanaf € 60 in de Beautykamer.

Reserveren

Reserveren via Bedindebetuwe.nl of bel (0488) 42612 o.v.v. het Flair-arrangement. De aanbieding geldt elke dag tot 31 december 2014.

>> www.bedindebetuwe.nl

Cover_Artikel_RichtMeer Flair-aanbiedingen?

Nog veel meer speciale samen weg-aanbiedingen vind je  in Flair 39 die vanaf woensdag 17 september in de winkel  ligt. Ook kun je deze Flair online bestellen.